Kisebb konyhába járólapot vagy laminált padlót?
A járólap hidegebb, és manapság a laminált padlók bírják a ráfröccsenő vizet, ha feltörlik, nem hagyják rajta állni, illetve a felmosást is kevés vízzel.
Jobb megoldás lenne a laminált padló? Valaki itt tett laminált padlót konyhába?
Közben látom, hogy a vinylnek is van már jobb utóda, úgyhogy lehet, hogy ezzel is érdemes tenni egy próbát:
Mi volt a válaszomban, ami "nem hasznos"? A kérdésre válaszoltam, saját tapasztalat alapján, ezzel mi a gond?
(#1)
17: valószínűleg a járólap-pártiak megsértődtek, hogy a lamináltat jobbnak mondtad :)
A gyakorin általában lepontoznak, ha nem értenek egyet.
nekem 19 éves a laminált padló a konyhába, akkoriban közepes áron vettük ha jól emlékszem 3500 ft/m2.
Tavaly arra jutottam, hogy megérett a cserére. Nincs felázva sehol, mert időben fel lett törölve mindig. A gond a felülete, a 19 év alatt rá eső tárgyak nyomai mind meglátszanak. Nem lyukadt ki csak nagyon pici 1-3 mm átmérőjű ütés nyomokkal van tele. Viszont csak reggeli fényben látszik :)
Idén lett volna egy komplett felújítás az egész házra, de inkább eladjuk és építkezünk, ősszel már kész is lesz elvileg az új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!