Földelő szonda leverésének az ára?
Eladtam egy ősrégi, örökölt ingatlant annak, aki eddig a bérlő volt. Most át akartuk íratni az eonos szerződést, és kiderült, hogy a villanyóra földeletlen.
(Az is kiderült, hogy a bérlőnek egy ellenőrzés alkalmával ezt már jelezték, aki nekem nem szólt, de ez most már mindegy.)
Regisztrált szerelő csinálhatja meg, 80 ezer az eddigi ajánlat, az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy ez pofátlanul sok, keressek másik szerelőt.
Már nem nagyon akarnék költeni a házra, viszont megfenyegettek, hogy hamar-hamar, mert kikötik az órát.
Az óra földelésének a jogosságát nem vitatom, az ára érdekelne. Mennyi kb. reálisan? Gyorsan kell döntenem, a lakó nem maradhat áram nélkül.
De az ügyfélszolgálat nem tudja, mit kell konkrétan szerelni... Ha földelés nincs, akkor lehet, hogy csatlakozási lehetősége sincs, lehet, hogy fel kéne rakni egy elosztótáblát, satöbbi.
A kérdést ne ide írd, hanem a facebook csoportba, a
Villanyszerelő szakmai SEGÍTŐ közösség
-be, mindjárt lesz négy jelentkező, és válogathatsz.
Googli első találat / szonda telepítése / 45ezer Ft
A helyedben keresgélnék tovább, mert lerabolnak.
Valóban nem, mert nyilvános csoportokba nem írkálok nyilvánosan*, max. privát üzenetben. De azért köszi :-P
*Lám, milyen jól tettem. Most megtudtad volna te is, kedves anonim, hogy valójában ki vagyok :-P
Valóban. :D És akkor két hét múlva elmehettem volna, és kihúzhattam volan éjszaka a kertedből egy vadi új földelést. :D
Másokat, kik segítséget kérnek, szemlátomást nem zavar, hogy azok, akik olvassák, ugyanúgy megtudják a nevét, mint ő azokét, akik válaszolnak neki. :)
De ennyi elemzés elég. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!