Mennyibe kerülhet a gázterv?
Figyelt kérdés
Vásároltunk egy hazat,ahova adottan 2 szobába be van kötve a gáz,konvektorokkal egyutt. Nappali konyhat egybe nyitottuk es szeretnenk a tuzhelyet rakotni a gázra. Tudjuk,hogy megkell terveztetni de neten nem talaltam infot arrol,hogy korubelul mennyibe kerulne. Igazabol a masik falra kellene athuzni pluszban a gazt.
Utana pedig szeretnénk egy masik szobaba is bevezetni, oda viszont kell konvektor is.
Van valakinek ezzel tapasztalata?
Szakemberrel meg nem tudtunk beszélni.
2021. febr. 16. 04:45
1/7 anonim válasza:
Erősen váltázó ez az ár, így érdemes akár több árajánlatot is kérni, átlagban 20-40 ezer forint környékén...
2/7 mindentudó99 válasza:
Van az több is sajnos bátyámnak 60 ért csinálták pár éve. Nekem meg ismerős 25 ért 3 éve
3/7 anonim válasza:
Kollégámnak tavaly csinálták 30-ért, tök idegen, nem haverja... Szóval azért írtam, hogy erősen változó.
4/7 anonim válasza:
Budapesten két héttel ezelőtt 90-ért csinálták meg nekünk.
5/7 A kérdező kommentje:
Huha...azert ez igy eleg meglepő. Mert tényleg csak par méterről lenne szo. Nem egy egesz megtervezesrol
2021. febr. 16. 16:57
6/7 anonim válasza:
Nekünk 30 volt pár hónapja, 85 négyzetméteres családi ház, megyeszékhely.
7/7 anonim válasza:
Budapest, kislakás gázterve 90 ezer volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!