Egy ilyen konyhabútor elkészítése mennyibe kerülne?
Egyszerű (nem magasfényű) bútorlapból, konyhaszigettel együtt. Kb. 4,5 méter hosszú a konyhaszekrény.
Anyaggal és munkadíjjal együtt.
Ugyan nem bútorasztalos, de látom az árakat. Lehet baxni a fillért, de nem biztos hogy megéri.
Adok egy ajánlatot, amiben minden benne van. Nekem ennyiért éri meg. Ha kell akkor szerződés és mehet a munka. Ha nem kell akkor keresni kell mást.
A bútorlap egy tétel az árban.
Jön hozzá jó sok minden ami szintén lehet filléres és minőségi.
Lehet 300Ft egy gagyi fogantyú, meg lehet 3500Ft egy tulárazott.
De a fenti konyhában is látszik hogy csak a fogantyú lehet 100ezres tétel.
Az egyéb szerelvenyekről ne is beszéljünk.
22#
Teljesen egyetértek.
Minél csóróbb valaki annál inkább dobálódzik a milliókkal.
Egy élhetetlen panelben meg pláne röhejes ez...
A "bármennyibe is kerül a konyha, azt drágállod" részről itt szó nincs, csak nem értek egyet a mostani kapzsi túlzásokkal, amikor minden, amihez szakember ér az milliónál kezdődik, én meg doktori tudományos fokozattal keresek 400-at, heti 40 munkaórával. Én voltam az a válaszoló aki beírta, hogy teljes gépezettel összeraktam a konyhámat 900-ért az ikeában úgy, hogy drágább frontokat (Bodbyn), és nem a legolcsóbb gépeket választottam.
Gyönyörű lett, és nem, nem volt 1-2 millió. Ha a gépeket és a beépített világítást leszámítom, akkor igenis 600 körül volt. Nagyon jó minőségű, 25 év garanciával, ráadásul a tervezőben addig sakkozol az elemekkel, amíg meg nem találod a számodra optimális ár/érték arányt.
Ezerféle kiegészítővel ez is magasabbra rúghat, DE a minőségen ez még nem változtat.
28!
Félreértés ne essék! Ne erre írtam a fillérbaxást!!!
Hanem arra, hogy a bútorlapot milyen "filléres" tétel.
Ami igaz is lehet addig míg T.Válaszoló vasalgatja rá a tescos élfóliát.
Tehát ezt ne hasonlítsuk össze se a mester által készítettel se az általad választottal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!