Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Miből lehet a konyhai hátfal?

Miből lehet a konyhai hátfal?

Figyelt kérdés

Nem csempét és nem üveget szeretnék, hanem egy bútorlappal megegyező színűt. Nem a munkalappal, hanem a bútorlappal.

Akkor mit keressek?

2021. febr. 1. 11:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Azért mert úgy találtam ki a dizájnt, hogy a konyhafélsziget asztal-részével lesz összhangban.
2021. febr. 1. 13:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Rakass fel olyan butrlapot amilyen a szekreny,es arra edzett uveget.

Igy a szin is stimmel,es ellenallo is lesz.takaritani pedig alom az uveget.

2021. febr. 1. 14:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is keress valamit, ami megegyezik a bútorlapoddal, akár falemez, akár fólia, aztán arra tegyél üveget.
2021. febr. 1. 15:59
 14/16 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva nem szeretnék üveget. Vitathatatlanul nagyon szép és elegáns, de mint ahogyan magasfényű konyhaszekrényt sem szeretnék, ezt sem.

Azontúl nagyon fényes és tükröződik, munkalapot is szándékosan mattot választottam, mert nem szeretném, hogy a pult fölötti led-világítás visszatükröződjön.

Azt gondoltam, hogy nagyobb erre az igény, amit én szeretnék, és létezik valamiféle dekoritlap, ami egyezik a bútorlap mintájával, de mondjuk a munkalap tulajdonságaival rendelkezik.

2021. febr. 1. 16:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Akkor marad, hogy a kész hátfalak között keresélsz a google-ben, akad-e pont olyan, mint a konyhabútorod.
2021. febr. 1. 16:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Menj el egy konyhastudioba,lapszabaszatba.esetleg kerdezz meg egy asztalost

Hatha ok mar tudnak valamit amirol mi lemaradtunk,es kielegiti az igenyeidet

2021. febr. 1. 18:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!