Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Miből lehet a konyhai hátfal?

Miből lehet a konyhai hátfal?

Figyelt kérdés

Nem csempét és nem üveget szeretnék, hanem egy bútorlappal megegyező színűt. Nem a munkalappal, hanem a bútorlappal.

Akkor mit keressek?

2021. febr. 1. 11:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

A szekrény hátfala?

Hát ugyanott, ahol veszed a többi dolgot, szerelvények, fogantyúk, előlap, bútorlap, munkalap, lehet hátlapot is választani.

2021. febr. 1. 11:45
 2/16 anonim ***** válasza:
Bútorlappal megegyező furnér (polcok hátfala is ez).
2021. febr. 1. 11:51
 3/16 anonim ***** válasza:
A tűzhely mögött ez nem túl jó ötlet.
2021. febr. 1. 12:03
 4/16 anonim ***** válasza:

Az alsó és felső szekrény közötti falra gondolod?

Csatlakozom a 3-hoz, a tűzhely mögött iszonyú dzsuvás lesz, és nehéz takarítani. Nem fogja bírni a napi suvickolást.

2021. febr. 1. 12:07
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem a szekrény hátfala, hanem a konyhaszekrény munkapultja és a felsőszekrény közötti részen a falat borító valami, amit ezek szerint nem hátfalnak hívnak, mert nem tudtam megmagyarázni mire gondolok. Szóval szoktak oda csempét, meg üveget rakni. De én nem gondolom, hogy sima furnér jó lenne, merthogy ennek vízállónak kell lennie a mosogató fölött és hőállónak a tűzhely fölött, és viszonylag könnyen tisztíthatónak is kellene lennie. És a plusz kívánságom, hogy bútorlapszínnel egyező legyen.
2021. febr. 1. 12:09
 6/16 anonim ***** válasza:
5: ott az ellentmondás a leírásban... A furnér semmiképpen nem vízálló, nem túlságosan hőálló, és főleg nem könnyen tisztítható.
2021. febr. 1. 12:13
 7/16 anonim ***** válasza:

5: Jaaa??? Ahhoz van ragasztható csempe, vagy öntapadós tapéta.

De ezt csempére szokták feltenni, nem sima falra, nem ragad a festéken jól.

Meg van lemosható falfesték is.

2021. febr. 1. 12:16
 8/16 A kérdező kommentje:
6: nem értelek, én pontosan azt írom, hogy NEM gondolom, hogy furnér, vagy bútorlap jó lenne, épp ezért keresek valamit, ami rendelkezik az általam felsorolt tulajdonságokkal, csak hasonlít a bútorlapra.
2021. febr. 1. 12:17
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem értem miért nem jöhet szóba az üveg. Ma már mindenféle színben meg lehet csináltatni.
2021. febr. 1. 12:54
 10/16 anonim ***** válasza:

Az IKEA-ban vannak ilyen fali panelek, illesztőprofillal, egyéb kellékekkel:

[link]

2021. febr. 1. 12:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!