Pultba süllyeszthető konnektorról vélemények?
Valóban olyan praktikus amilyennek látszik, vagy használat közben esetleg mégsem elég kényelmes?
Lakásfelújítás előtt állok, és gondolkodom ezen is, hogy a konyhaszekrényt így készíttetem, ezért lennék kíváncsi véleményekre.
Igen, jogos, teljesen igazad van.
Én pusztán azért gondolkodom ebben, mert nem annyira szeretnek a panelben falat vésni, és ahol nekem szükségem lenne rá a konyhában ott közel/távol nincs fali konnektor.
Sajnos(vagyis nem sajnos, csak emiatt) a konyhapult felett nem csempe lesz, pedig ez igazán jó ötlet.
De nagyon köszönöm az eddigi véleményeket, már látszik, hogy ezt mennyire át kell gondolnom.
Felso szekreny aljaban van.
Egy gombot megnyomva lenyilik,utana visszacsukod.nem is latszik,bele sem folyik semmi.
En is a folyadek miatt nem engedtem a pultba sullyesztettet.nem kirakat konyhat akartam,naponta fozok,elofordulhat baleset.
Nekem sem csempe van a ket szekreny kozt,de a vezetekeket siman el lehet vinni a falban,meg a vizet is.furdoben sincs falon kivuli konnektorunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!