Hogy lehet megértetni a szomszéddal?
9.
Pedig hidd el, hogy vannak ilyenek sajnos.
Nekem nem is kell mondanod, mert laktam társasházban konkrétan őrült alatt és mire mindenki számára nyilvánvaló lett, hogy nem normális és elvitték a zártosztályra, addig megéltünk egyet s mást.
De még az sem várta el, hogy jelentsük be neki, ha vendégeink lesznek.
Tényleg vannak ilyen kattant emberek. Mi fiatal párként költöztünk lassan egy éve családi házba, sajnos sok idős ember közé. Az egyik idős házaspár a beköltözés után áthívott magukoz, hogy "lefektessék a szabályokat". :D
Mit mikor lehet, nem hangoskodhatunk, nem bulizhatunk, párom ne szereljen a garázsunkban mert hangos, mikor akarunk gyereket, mert jó lenne ha az sem üvöltene majd, és hogy mit ne ültessek a kertbe, mert a néni allergiás rá, és még sorolhatnám.
Mi is lerendeltük már a lindabokat.
De mit akarsz vele megértetni?
Hogy vett magának egy vagyonért házat, kertet, telket, de mivel ő az új jövevény, ezért kutya kötelessége mindent bejelenteni, SŐT, még engedélyt is kérni?:D
Jó, hogy abba nem akarsz beleszólni, mikor finghat egyet a saját házában.
Kedves kérdező én most építkezek, de és elárulom előre 2 méter magas beton elemes kerítés lesz körbe az udvarba. A bal oldali szomszéd is ezt csinálta biztos volt neki is oka rá... Én ennek csak örülök mert így legalább nem kell oda ültetnem semmit, mert nem lát be onnan senki :))) Az utcafront még rejtély, de nem akarom, hogy belássanak, viszont a kutyának ki kell látnia.
Szerint nem az új lakóval van a hiba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!