Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hogy lehet megértetni a...

Hogy lehet megértetni a szomszéddal?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve van egy új szomszédunk aki nem tud beilleszkedni a lakóközösségbe. A korábbi lakó egy idős néni volt, nagyon csendes, az új lakó viszont folyamatosan tesz-vesz, pakol a kertjében, lerekesztette a kerítéseket minden oldalról náddal. Jeleztük neki, hogy ez felénk nem szokás és minket zavar, amit csinál. Hogyan tudnánk megértetni vele, hogy ő az új lakó és neki kell hozzánk alkalmazkodni, nem nekünk hozzá? Már tarthatatlan amit csinál, nem szól ha vendégei jönnek, játszóteret épített a gyerekeinek az udvaron, kivágta a korábbi gyümölcsfákat, a szakemberek az autóikkal kijárják a füvet meg a virágokat a ház előtt, most egy merő sár az egész ő meg ilyen ocsmány bunkó stílusban szól be mindenkinek ha mondjuk neki
2021. jan. 25. 06:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

9.

Pedig hidd el, hogy vannak ilyenek sajnos.

2021. jan. 25. 09:40
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem is kell mondanod, mert laktam társasházban konkrétan őrült alatt és mire mindenki számára nyilvánvaló lett, hogy nem normális és elvitték a zártosztályra, addig megéltünk egyet s mást.

De még az sem várta el, hogy jelentsük be neki, ha vendégeink lesznek.

2021. jan. 25. 09:44
 13/17 anonim ***** válasza:
93%

Tényleg vannak ilyen kattant emberek. Mi fiatal párként költöztünk lassan egy éve családi házba, sajnos sok idős ember közé. Az egyik idős házaspár a beköltözés után áthívott magukoz, hogy "lefektessék a szabályokat". :D

Mit mikor lehet, nem hangoskodhatunk, nem bulizhatunk, párom ne szereljen a garázsunkban mert hangos, mikor akarunk gyereket, mert jó lenne ha az sem üvöltene majd, és hogy mit ne ültessek a kertbe, mert a néni allergiás rá, és még sorolhatnám.

Mi is lerendeltük már a lindabokat.

2021. jan. 25. 10:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem. Közös tulajdon a telek vagy mi? Ha nem, akkor semmi közöd hozzá, mit csinál a saját udvarán.
2021. jan. 25. 11:30
 15/17 anonim válasza:
100%

De mit akarsz vele megértetni?

Hogy vett magának egy vagyonért házat, kertet, telket, de mivel ő az új jövevény, ezért kutya kötelessége mindent bejelenteni, SŐT, még engedélyt is kérni?:D

Jó, hogy abba nem akarsz beleszólni, mikor finghat egyet a saját házában.

2021. jan. 25. 12:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező én most építkezek, de és elárulom előre 2 méter magas beton elemes kerítés lesz körbe az udvarba. A bal oldali szomszéd is ezt csinálta biztos volt neki is oka rá... Én ennek csak örülök mert így legalább nem kell oda ültetnem semmit, mert nem lát be onnan senki :))) Az utcafront még rejtély, de nem akarom, hogy belássanak, viszont a kutyának ki kell látnia.

Szerint nem az új lakóval van a hiba!

2021. jan. 25. 12:05
 17/17 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Kérdező majd el ne felejtsd ám feljelenteni a szomszédot valamiért.
2021. jan. 25. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!