Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hogy lehet megértetni a...

Hogy lehet megértetni a szomszéddal?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve van egy új szomszédunk aki nem tud beilleszkedni a lakóközösségbe. A korábbi lakó egy idős néni volt, nagyon csendes, az új lakó viszont folyamatosan tesz-vesz, pakol a kertjében, lerekesztette a kerítéseket minden oldalról náddal. Jeleztük neki, hogy ez felénk nem szokás és minket zavar, amit csinál. Hogyan tudnánk megértetni vele, hogy ő az új lakó és neki kell hozzánk alkalmazkodni, nem nekünk hozzá? Már tarthatatlan amit csinál, nem szól ha vendégei jönnek, játszóteret épített a gyerekeinek az udvaron, kivágta a korábbi gyümölcsfákat, a szakemberek az autóikkal kijárják a füvet meg a virágokat a ház előtt, most egy merő sár az egész ő meg ilyen ocsmány bunkó stílusban szól be mindenkinek ha mondjuk neki
2021. jan. 25. 06:59
1 2
 1/17 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Szòval az ùj tulaj vett egy idős álltal elhanyagolt házat portát. Nyilván felùjít rendezi az elhanyagolt kertet. Aztán még nádat is rakott a kerítésre hogy a kiváncsi szomszédok ne tudjanak leskelődni. Tehát pont ùgy viselkedil mint egy átlag normális ember. Mi is akkor a pobléma? Hogy nem látsz át?
2021. jan. 25. 07:27
 2/17 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Szörnyű egy ember lehet. Ki hallott már olyat hogy játszóteret csinál valaki a gyerekeimek. Hintát csùszdát stb. Meg hogy jönnek hozzá a szakemberek. Majd te eldöntöd mit csináljon a saját portáján. Vagy mit újìtson fel a házán. Az meg nem mindegy neked hogy a saját háza előtt hogy tapossa ki a füvet. Neked az a bajod hogy nem látsz át . Nem tudod mi történik. A szomszéd nem véletlen hùzott nádat . Gondolom ott leskelődtetek egész nap hogy mit csinál.
2021. jan. 25. 07:33
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért zavar, ha nádat tett a kerítésre, hogy ne lássatok át hozzá? Vagy miért kellene szólni a szomszédoknak, ha vendég megy hozzá. Miért baj, ha kivágott fákat és játszóteret alakított ki a gyerekeinek? Helyesen tette. Csak ti vagytok nagyon kíváncsiak.
2021. jan. 25. 07:34
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Jól értem,hogy házról van szó, nem lakásról? Tett nádat a kerítéshez, higy a szomszédok ne lássanak be. Ezzel mi a gond? Rendezkedik a kertjében, az udvarában. Na, ahhoz a szomszédoknak semmi köze, ki mit csinál a saját portáján. Azt végképp nem értem, hogy ha vendégei jönnek, miért kellene arról előre a szomszédot értesíteni. Kedves kérdező. Egyetlen dolgot sem írtál, ami picit is eltérő lenne a normális viselkedéstől. Nem lehet,hogy te vagy túl kíváncsi a szomszéd életére?
2021. jan. 25. 07:34
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

2-méteres lindab lemezzel kerítettem körbe a portát mert ezek állandóan azt lesték mit csinálok mit ültettek .

Úgy hogy egyetértek az új szomszéddal .

2021. jan. 25. 07:39
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem keress valami elfoglaltságot, hobbyt ha ennyire nincs mit csinálni, hogy a szomszéd magánügyeivel foglalkozol. ilyet én még nem is hallottam, hogy csak azt szabadna csinálni amit a szomszédok is, meg be kellene jelenteni ha vendégek jönnek! én nem szeretném ha a szomszédom lennél.
2021. jan. 25. 07:53
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Rólunk írtál? Nekünk is van 2 ilyen idősebb, kotnyeles, bio kamera szomszédunk. Engem is meg akartak győzni, hogy mivel mi lésőbb költöztünk oda, nekik beleszólásuk van az életünkbe.
2021. jan. 25. 08:42
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez valami osztatlan közös tulajdon, vagy mi a fene, hogy minden tevékenységhez engedélyt kellene kérni?

De még ebben az esetben sem értem, hogy miért kellene akárcsak bejelentenie is, hogy vendégei lesznek?

2021. jan. 25. 09:20
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én meg nem hiszem, hogy ez a kérdés valós!

Vannak elmebeteg emberek, de ez túlmegy minden határon!

2021. jan. 25. 09:30
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Kértél tőlem engedélyt, hogy ezt a kérdést kiírhasd ide???
2021. jan. 25. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!