Páraelszívó nélkül? Hogyan?
Lakásfelújítás előtt állok, és nagyon gondolkodom rajta hogy vegyek-e egyáltalán páraleszívót.
Most van, de kizárólag a világítását használom már sok-sok éve.
Nem is emlékszem már, hogy mennyi ideig használtuk, mert nagyon hangos volt, és kevéssé hatékony, merthogy nincs kivezetve. És most sem lenne.
Viszont nem tudom most magam elé idézni a látványát olyan lakásnak ahol jártam és nincs, de akivel beszéltem más is csak a világítását használja. Azért nyilván fölösleges. Egy panellakásról van szó, és tágas konyhám van ablakokkal.
Akinél nincs, annál, hogy van megoldva, a tűzhely fölött akkor nincs szekrény sem? (nekem lesz) Hogy van megoldva a tűzhely fölötti világítás?
Szóval nem zárkóznék én el tőle, csak hát mindenhol azt olvasom, hogy a kivezetés nélküliek, azon kivül, hogy nagyon szépek, és jól világítanak, túl sokat nem érnek.
Véleményeket, tapasztalatokat, javaslatokat várok.
A panelben már a lépcsőházban mellbe vág a masszív kajaszag, ami beivódik a ruhába, a hajadba meg mindenedbe.
Pont ezért, mert mindenkinél csak világítanak a "szagelszívóval", hiszen kivezetés nélkül másra eleve alkalmatlan.
Világításhoz meg elég egy ócsó falilámpa amit kidobsz majd fél évente, ha már nem világít a rárakódott vastag olajgőz miatt..
Felesleges pénzkidobásnak tartom.Az aktiv szénszűrő csak a szagot nyeli el,közönbösíti 1 darabig.,Az olajgőzös pára hamar betesz neki.
De víz párával nem tud mit csinálni,az ezután is a konyha leghidegebb fal részén fog kicsapódni.Itt fog a penész megtelepedni.
Ha ez a készülék képes lenne a árát semlegesietni,egyátalán nem lennének penészes lakások sem.
A szabadba kinyomott levegőt pótolni is kell,méghozzá kintről.
Ilyenkor legalább résnyire ablakot kell nyitni. De ezen ki megy a benti levegő is.Akkor meg minek a pára elszívó ?
Mi is kidobtuk ezt a haszontalan konyhai felszerelést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!