Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » A csempével semmiképp sem...

A csempével semmiképp sem lehet padlót burkolni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem találok padlóburkolót a kiválasztott csempéhez.

Ma végre láttam egyet, amit jónak találtam. Csak nem volt ráírva, hogy micsoda, ezért megkérdeztem az eladót. Megfogta, és mondta, hogy elég vastag, szerinte padlóburkoló, de megnézi. Utánanézett, és mondta, hogy nem, mégiscsak csempe.

Tulajdonképpen mi az alapvető különbség köztük?

2020. dec. 10. 19:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ismeri a google-t. 😂😂
2020. dec. 10. 20:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

De nehogy szőrösszívűnek tartsatok, tessék:

[link]

PEI I.: leggyengébb, falra ajánlott

PEI II.: kisebb igénybevételnek kitett helységekbe ajánlott, például hálószoba, fürdő

PEI III.: közepesen kopásálló, nappaliba, előszobába javasolt

PEI IV.: erős igénybevételnek kitett helységekbe ajánlott: lépcsőház, konyha, iroda, stb.

PEI V.: a legellenállóbb, kültéri burkolatok kategóriája, továbbá áruházakba, nagy forgalmú helységekbe, előadótermekbe ajánlott.

2020. dec. 10. 21:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! A linket meg külön köszönöm, mert ez megerősített benne, hogy valóban létezik olyan csempe amivel lehet padlót burkolni. És remélem , hogy ez is olyan. Különös tekintettel arra, hogy a fürdőszobába lesz, amit egyedül fogok használni, tehát olyan tulzott igénybevételnek nem lesz kitéve.
2020. dec. 10. 21:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
bútorokat se fogsz rátenni? Mosógépet se?
2020. dec. 10. 21:41
 15/16 A kérdező kommentje:

Bútort nem, de igazad van, a mosógépet igen.

No meglátjuk, hogyha visszamegyek akkor mit tudok kidreíteni.

De ha I-es, akkor úgy sem veszem meg. Ha II-es, akkor azt meg már ajánlják fürdőszobába, tehát nyilván bele van kalkulálva a mosógép.

2020. dec. 10. 21:46
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz, mosógép alá tegyél rezgéscsillapító gumit, kb 2 centi vastag préselt gumiörlemény
2020. dec. 11. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!