Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ha a gáz már bent van a...

Ha a gáz már bent van a lakásban, de még nem fűtésként, akkor mennyibe kerül kiépíteni a padlófűtést kb. 110 nm-en?

Figyelt kérdés
2020. dec. 10. 14:06
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért, hogy tudjak dönteni, okoska?
2020. dec. 11. 15:52
 22/40 anonim ***** válasza:
Akkor dönts, padlófűtés gázkazánnal kb 2-3 milla + kőmíves munka, hőszivattyú víz levegős, padlófűtéssel kb 2,5-3,5 milla +kőmíves munka. Lehet dönteni
2020. dec. 11. 15:58
 23/40 A kérdező kommentje:

Szerinted így, ebben a formában voltam egy válaszra kíváncsi? Miért vagy megsértődve ? :D

Megbántottalak valamivel? Ha igen, akkor bocsánatot kérek, de tényleg.

Tapasztalatokra lettem volna kíváncsi mezei végfelhasználóktól, nem pedig sértődékeny szakiktól, akik orrába beleesik az esőcsepp.

2020. dec. 11. 16:01
 24/40 anonim ***** válasza:
0%
Nem sértődtem meg, hála a jó istennek nem leszel a kuncsaftom soha, már telefonban kiszűröm az ilyeneket, meg amúgy is maradok inkább a nagyobb ipari stb munkáknál, ott nincs ci gánykodás a pénzzel, meg probléma a tulajjal, mert minden a terv/ütemterv szerint megy
2020. dec. 11. 16:11
 25/40 A kérdező kommentje:

Ilyeneket? De miért, milyen vagyok? Kifejtenéd? Lakossági felhasználó? Ez cigánykodás? Te otthon nyomtatod a bankókat?

Nem is választanék olyan szolgáltatót aki azért néz le, mert nem a csillagos ég a határ, és cigánykodásnak nevezi, ha érdekelnek a minél kedvezőbb alternatívák. Nem mindenki halmoz hitelt hitelre, és nem mindenki tojja a pénzt. De ha azt is tenném, akkor sem szórnám két kézzel.

Ilyen mentalitással csoda, hogy van munkád.

2020. dec. 11. 16:30
 26/40 anonim ***** válasza:
5%
25 Az előző válaszó arra célzot hogy nem egy névtelen forumon fogsz ilyenre választ kapni minden adat nélkül. Ez igy a joslás kategoria. Mellette pedig még okoskázol.........
2020. dec. 11. 17:30
 27/40 A kérdező kommentje:
Támpontokat itt is lehet kapni, és akkor nem fogom fárasztani a szakikat a "cigánykodásommal"
2020. dec. 11. 17:43
 28/40 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező egy csövesbánat, használt radiátorokat rakatna fel, és még azt írja jól áll pénzzel xd. Nem kell csodálkozni ha esetleg valaki kifizetteti az árajánlatot, pont a csövesbánatok miatt akik úgyis a legolcsóbb emberrel dolgoztatnak. Tudom ajánlani a sarki kocsmát, ott találsz magadhoz illő szagembert xdxd
2020. dec. 11. 18:01
 29/40 anonim ***** válasza:
0%
Milyen támpontott akkarsz?? Análkül hogy bármmit tudnánk az épületről csak joslás katagoria.
2020. dec. 11. 18:06
 30/40 A kérdező kommentje:
Újszerű radiátorokról van szó amik jelenleg fel vannak szerelve vegyes tüzelésű fűtés miatt, akkor lennék buta, ha nem akarnám őket felhasználni. Ha ettől "csövesbánat" vagyok, az rólad bizonyítvány, nem rólam.
2020. dec. 11. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!