Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Kétrészes kádparaván fali...

Kétrészes kádparaván fali rögzitéssel vagy nélküle?

Figyelt kérdés

Keresgélek a kétrészes kádparavánok között, aminek van egy fix és egy nyiló része. És egyes gyártóknál azt látom, hogy a fix résznek a teteje még kap egy külön fali rögzítést, más gyártóknál viszont nem.

És ez most elbizonytalanít, hogy nyilván akik még külön rögzítik, azok nem véletlen teszik ezt. De akkor hogy lehet, vagy egyáltalán lehet-e ugyanolyan megbízható/stabil a külön rögzítés nálküli?

(pl. a Ravaknál nincs, pedig azt gondolnám, hogy az is egy megbízható márka)

2020. dec. 5. 08:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a rögzítés módja függ a paraván súlyától, méretétől.

A gyártó nyilván ezekkel az adottságokkal mind tisztában van, tehát nem a vásárlónak kell ezen filóznia, hanem csak követnie kell az előírásokat és az úgy lesz jó.

Én speciel biztos nem vennék mázsás üvegparavánt, hanem csak műanyagot, azzal kevesebb a gond, látványában könnyebb tisztán tartani (vízcseppek) és szerintem kevésbé balesetveszélyes.

2020. dec. 5. 08:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Csakhogy én eddig ebből a tipusból kizárólag üveget láttam. Úgyhogy hiába vennék én műanyagot, ha nincs.

És az üveg az üveg minden gyártónál, tehát a kérdésem továbbr is áll, hogy ha az egyiknek csak rögzítve jó, a másiknak hogy lehet jó nélküle?

2020. dec. 5. 09:02
 3/4 A kérdező kommentje:
A kérdést visszavontam. Számomra érthetetlen módon (pl.) a Ravak egyetlen fotóján semm látszik ez a bizonyos merevítő, ha letöltöm a szerelési útmutatóját abban szerepel.
2020. dec. 5. 09:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindegyik rögzítve van felül
2020. dec. 7. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!