Kádparaván vagy zuhanyfüggöny?
Nekem zuhanyfüggöny van és egyszerűen gyűlölöm, ha zuhanyozás közben hozzám tapad. Én is most akarok kádparavánt. Csúnyának nem csúnya a függöny, miért volna az?
Ha nagyobb volna a kádam maradhatna.
Van olyan zuhanyfüggöny ami nem tapad rád, mert az aljába vam varrva nehezék.
Én itthon házilag tettem a zuhanyfüggönyömbe nehezéket, amit a hagyományos függönyökbe is szoktak varrni, hogy szép legyen az esése.
Hozzám is mindig hozzám tapadt a függöny, pedig sokféle anyagút és árkategóriájút kipróbáltunk. Az tény, hogy 2-3 havonta megér egy cserét, de így legalább mindig olyat vehetsz, ami a hangulatodhoz illik. :)
Mostmár paravánunk van és nagyon szeretem. Igaz, hogy minden fürdés után le szoktuk törölni és 2 hetente vízkőoldózni kell, hogy szép legyen, de nekem sokkal jobban tetszik, mint a függöny. A fürdőnk is határozattan drágábbnak és sikkesebbnek néz ki, ami simogatja a lelkem... :D Persze van olyan fürdő, amiben nem tudnám elképzelni egyébként, mert jobban mutat egy színes függönnyel mondjuk.
"Nekünk zuhanyfüggöny van és ... nem kell takarítani"
Hát, gusztus dolga... :)
Ha kimosod, az is takarítás, hiszen attól lesz takaros. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!