Ma becsöngetett a lakásba valaki ablakfelújítás összeírása címén. Szerintetek csaló volt?
Esetleg nem védett ház?
Tudom, hogy mindenki cserélgeti akkor is a nyílászárókat, de elvileg nem is szabad.
Fát műanyagra cserélni egyébként is eszement ötlet.
Tolvajok is szokták ezt csinálni, vagyis felderíteni a terepet hova érdemes betörni.
Bekéredzkednek valami kamu indokkal, közben meg körbenéznek/informálódnak.
Nem volt feltétlenül csaló: nyílászáró ablakosok szoktak így munkát "felhajtani".
De azért azt javaslom, hogy nézd meg, minden értéked megvan-e? :-)
Meg ha hagyott telefonszámot, akkor gondolom, névjegykártyát adott - azt is le tudod "csekkolni" (cégnév, stb) a neten.
#11 Nem, sima lakótelep. Én kicserélném műanyagra. Ezt a fát rendszeresen festeni kellett volna állítólag, már teljesen kiszáradt.
#14 Felmerült bennem, de mint mondtam, lepukkant a lakás. Nem volt elöl semmi különös, mindig ott állt tőlem 1 m-re (most jutott eszembe, hogy maszk sem volt rajta, hurrá).
#15 Nem hagyott itt semmit.
"#15 Nem hagyott itt semmit."
Akkor hogy hívod holnap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!