Ma becsöngetett a lakásba valaki ablakfelújítás összeírása címén. Szerintetek csaló volt?
"majd el akarom adni a lakást, és nem akarok már rákölteni."
Ezt kellett volna mondanod neki, majd megköszönni hogy felkeresett és viszlát.
Megteheted holnap is, ha felhívod. "Jó napot, gondolkodtam az ajánlatán, és arra jutottam, hogy ..." lásd fent.
De én a helyedben első körben felkeresném az önkormit, és megkérdezném, hogy valóban várható-e nyílászárócsere, valóban ők írnak-e össze most, valóban ennyibe kerül-e a dolog, tehát érdeklődni, információt szerezni. Ha nem tudnak róla semmit se, akkor van rá reális esély, hogy tényleg csaló volt. Akkor viszont a rendőrséget hívnám, és elmondanám nekik szóról-szóra azt, amit leírtál a kérdésben, meg hogy mit beszéltem az önkormissal. A többit már ők tudni fogják, hogy mit tegyenek. Szerintem ennyivel igazán tartozunk a társadalomnak, hogy segítsünk kiszűrni a csalókat, szélhámosokat.
#7 nem hiszem, hogy ő volt. Annyira azért nem tűnt öregnek.
#9 jó ötlet, ha fel is hívom, arra az időre letiltom a számom.
Köszönöm a válaszokat, #8 jelzem a közös képviselőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!