Be szeretném a lakásomon a loggiát (1 oldalról nyitott) építtetni. Mire kell odafigyelni? Vállalnák egyáltalán, mert nálam komplikált?
1-es vagyok: nem pont a ház hőszigetelésére gondoltam, de bizony az is fontos!
Arra céloztam, hogy ha neked kellett volna (belülről) leszigeteltetni a loggia parapetfalát, ott kell nagyon odafigyelni, hogy tisztességesen megcsinálják, hőhíd nélkül!
Köszönöm szépen válaszod. Igen, mi a plafonját, padlóját (amire itt csempe került), és a bal oldalát is szigeteltük "egyénileg".
És ön szerint a bádogos munkát az ablakos bevállalja?
Vagyis a loggia nyitott oldalát két oldalt és felülről leszűkítettük (acél zártszelvény felfúrva 3 oldalról, és ráhajtogatva az acél pléh lap bádogosmunkaként, kb. 30-30 cm-t szűkítve oldalanként a loggia nyitott oldalát).
És ha egyáltalán elvállalja az ablakos ezt a leszerelési munkát, sokat drágíthat ez a plusz munka az összköltségen?
Passz....
Hívj oda szakembert, kérj ajánlatot 2-3 szakitól is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!