Napelemes norvég Nobo elektromos fűtőpanelről vélemény?
Az meg a másik, lehet hogy én vagyok alulinformált, ezt őszinte érdeklődésből kérdezem: távfűtés nem csak társasházakban van? Mert ott nehezen raksz fel napelemet a házra csak úgy. :D
Aztán persze lehet hogy létezik családi házhoz is, csak én nem tudok róla.
én sehol nem írtam h a távfűtés napelemes nem is lehet az... de egy új építésű háznál lesz napelem a házon...arra vagyok kíváncsi hogy melyik a jobb??? egy panel lakás ahol távfűtés van DE egyedi mérés.... a másik egy új építésű ház, ahol napelem van és elektromos fűtőpanel...
a kérdés a következő melyikkel jönnék ki jobban????? árban
Mit nem lehet érteni,
De most ez alapján akarnál választani hogy hova költözz? Esküszöm nem értem... nyilván napelemes 0-s villanyszámla kevesebb, mint egy normál számla ami több mint 0 forint, de ez rengeteg tényezős, főleg így...
- mennyivel drágább a napelemmel szerelt ház? mennyi idő lenne mire megtérül?
- egyéb rezsik?
- egyáltalán "mit tud" a napelem, tényleg 0 rezsi, vagy csak meghajt egy villanykörtét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!