Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Napelemes norvég Nobo elektrom...

Napelemes norvég Nobo elektromos fűtőpanelről vélemény?

Figyelt kérdés
Olcsóbb vele kijönni, mint pl távfűtéses egyedi méréssel? Mondjuk egy 35m2-es lakásnál.
2020. szept. 3. 14:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az meg a másik, lehet hogy én vagyok alulinformált, ezt őszinte érdeklődésből kérdezem: távfűtés nem csak társasházakban van? Mert ott nehezen raksz fel napelemet a házra csak úgy. :D

Aztán persze lehet hogy létezik családi házhoz is, csak én nem tudok róla.

2020. szept. 4. 11:02
 12/15 A kérdező kommentje:

én sehol nem írtam h a távfűtés napelemes nem is lehet az... de egy új építésű háznál lesz napelem a házon...arra vagyok kíváncsi hogy melyik a jobb??? egy panel lakás ahol távfűtés van DE egyedi mérés.... a másik egy új építésű ház, ahol napelem van és elektromos fűtőpanel...

a kérdés a következő melyikkel jönnék ki jobban????? árban

Mit nem lehet érteni,

2020. szept. 4. 11:44
 13/15 A kérdező kommentje:
és a napelem 4 emeletes újépítésű ház, ahol 14 lakás van.
2020. szept. 4. 11:46
 14/15 A kérdező kommentje:
azt hittem egyértelmű, hogy a távfűtés lakásra értendő, de tévedtem
2020. szept. 4. 11:51
 15/15 anonim ***** válasza:
52%

De most ez alapján akarnál választani hogy hova költözz? Esküszöm nem értem... nyilván napelemes 0-s villanyszámla kevesebb, mint egy normál számla ami több mint 0 forint, de ez rengeteg tényezős, főleg így...

- mennyivel drágább a napelemmel szerelt ház? mennyi idő lenne mire megtérül?

- egyéb rezsik?

- egyáltalán "mit tud" a napelem, tényleg 0 rezsi, vagy csak meghajt egy villanykörtét?

2020. szept. 4. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!