Vízszivárgás lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy kinti kemper shell csapom.
És ahogyan levettem a csapot, lehet hogy meglazult a falba vezető cső.
Visszatettem a csapot, és a vízóra 1 óra alatt az utolsó számjegy mozdul el nagyon picit, de amúgy áll a vízóra. Lehet hogy van falban valamekkora vízszivárgás? Vagy normális hogy 1 óra alatt egy hajszálnyit mozdul el a pont utána utolsó 3-ik szám.
köszönöm
2020. aug. 12. 17:46
1/4 anonim válasza:
Egy 12-es imbusz kulccsal kitekered a csaptoldót ha van, és újratömíted az egészet.
2/4 A kérdező kommentje:
Ilyen csapom van!
A falban lévő hosszú csőről beszélek, csak attól tartok, hogy ha kiveszem a csövet, utána lehet hogy nem tudom visszatenni a falba
2020. aug. 12. 18:18
3/4 anonim válasza:
Ennél a csapnál ha elzárod, ott nem lehet szivárgás, hiszen maga a csapfészek a fal belső oldalán van, ott zárja el a vizet. A szivárgást vízórán a kis kerékkel tudod nézni, ha minden el van zárva, akkor állnia kell, ha minimális szivárgás van, akkor ha nagyon lassan is, de az mozog. A kis kerék mellett szokott lenni egy számtárcsa, ami egy körbefordulása 1dL vizet mér (x0,0001). Ezt is használhatod arra, hogy mégis mennyi folyik el.
4/4 A kérdező kommentje:
Megnéztem, este 11 és reggel fél 7 között egyik mutató sem mozdult el még egy millimétert sem! talán megúsztam.
2020. aug. 13. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!