Elektromos főzőlap, de milyet?
Annyi van neten bele zavarodok és nem értek hozzá hogy melyik jó...nyaralás alatt használtam és bele szerettem amúgy is felújítás alatt vagyunk és cserés a tűzhely cirka 20 éves... Szóval 2-en vagyunk párommal mindennap főzök nagyon kis adagokat 2 személyre de néha anyósék meg sogromék átjönnek mondjuk úgy havi 1x akkor nagyobb adagokat főzök 6 emberre. 4 rózsát mindenképpen igényelek van hogy kettőnkre használom egyszerre mind a 4-et. Átlagban napi 1 órát másfelet főzök. Legjobb az lenne ha be építhetnénk és ehhez igazítanánk a pult méretét.
Típust linket küldjetek ha tudtok:)
Köszönöm.
Amúgy én is gondolkodtam konyha költöztetésén nagy szobába ahol erkély is van nappali-konyhának de mellőztük :D pedig én annyira akartam 😂🤦
Szóval már néztem jószaki.hu oldalon egy gázost holnap fel is hívom. A kérdés : milyen gázos főzőlapot vegyek akkor?
Vagy nektek milyen van?
Tűzhelyet semmiképp nem akarok sütőt magasra akarom rakni egy álmom válik majd vele valóra🤩
Elozo vagyok.gazosbol szerintem mindegy melyiket veszed.amelyik tetszik,amelyik megy a konyhaba.
En is magas sutot kertem az asztalostol😅,nekem is egy almom valik valora😂😂
Milyen elrendezesben lesz a konyhad?
Olyan pici ez a panel konyha.
En L alakuban gondolkodom,a hutot szamuzom az eloszobaba,es annak a helyere rakatom a sutot egy toronyban,de a pult vegig fut majd az ablak alatt egesz a sutoig.
30centi melyseggel indul a sutonel,hogy azert pakolni konnyebb legyen benne es kiszelesedik 40 centire.
Vagy,parhuzamos konyha,amilyen az eredeti elrendezes.csak akkor a suto mellett lesz egy 30 as magas kamra fiok,mellette meg egy 30 as pakolos, felettuk a 60 as ketajtosok mennyezetig.
Es alul mindenhol fiokos szekreny ahol csak lehet😍
Mosogepet a konyhaba kell rakni,mert a furdoben 150x80 as epitett zuhi lesz.
Ez volt a masik almom,a nagy tusolo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!