Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Miért mutat fogyasztást a...

Miért mutat fogyasztást a hidegvízóra ha nincs megnyitva semmi?

Figyelt kérdés
Egy másik albérletbe költöztem ahol szinte mindent újítottak újak a csapok a bojler a mosogató és azt vettem észre hogy napközben apeókat fordul oda vissza az óra elmentem reggel munkába és 11 literes fogyasztást mutatotott 8 9 óra alatt az elég sok mitől lehet mit tudok csinálni?
2020. júl. 3. 18:06
 1/10 A kérdező kommentje:
Úgy hogy nem csöpög semmi lehet az óra baj ?
2020. júl. 3. 18:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Csőtörés van az óra után valahol.
2020. júl. 3. 18:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

11 liter nagyon sok.

Lehet hogy a falban van elrepedve, ott szivárog. Nem nyirkosodik valahol a fal?

Vagy a wc tud még eléggé észrevétlenül csorogni.

2020. júl. 3. 18:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindezek, amit az előttem levők írtak, akármelyik lehet, de az is, hogy valaki az óra utáni részre rácsatlakozott a te vezetékedre, és tőled viszi a vizet. Panelban ennek kicsi a valószínűsége, az esetben inkább falon belüli csőtörés... kertes háznál még ez is számításba vehető.

Szólj a szolgáltatónak, nézzék meg, mert a gatyádat rá fogod fizetni!!! Ha nem találnak semmi gubancot, akkor kérj óra-hitelesítést!!

2020. júl. 3. 18:56
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Valahol megy csak a víz.Talált magának egy lyukat,és ott folyik tovább.
2020. júl. 3. 18:57
 6/10 A kérdező kommentje:

Ez egy panel lakás az a probléma hogy a wc sem csöpög se a mosógépnél a konyhában sem látok sehol csöpögést még is fél percenként átfordul egyet az óra

Mindegyik csap új a bojlerről nem tudok semmit ha az órát elzárom megáll és nem tudom hol folyhat el

2020. júl. 3. 20:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel albérlet, nem a te sarad a javítás. Hívd fel a tulajt hogy intézkedjen.
2020. júl. 3. 21:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Zárd el a sarokszelepeket egymás után ott ahol van és próbáld kiszűrni a hibás gépet, ha minden kiállás el van zárva akkor valahol a hálózatban lesz a baj.

Ha sz@rakszik a bojler (pl ha nagyon vízköves, akkor a túlfolyóján nagyon sok víz el tud menni (tapasztalat) egy nap akár 20-30 liter is.

2020. júl. 3. 22:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
WC tartály szokott túltölteni, és folydogál a wcbe, valószínűleg nálad is ez van
2020. júl. 10. 06:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#8 panel lakás, bojlerük biztosan nincs. De nagyon igazad van, a kis csepegéssel eszméletlen mennyiség elmegy.
2020. júl. 10. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!