Csempét mivel lehet törésmentesen kivágni?
Figyelt kérdés
Betonfelületet fogok csempézni, ahol vannak oszlopok aminek a helyét szépen kellene kivágni, de előre félek ettől. Pár éve vettem fúróba csavarható lyukasztót, de elégette úgyhogy nagyon megszenvedtem a vízcsap helyének bevágásával is. Nem akarom darabokból összebarmolni, ha lehet akkor arra mennék hogy szép legyen.
Mellékelek képet és szívesen fogadok ötleteket erre a problémára.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2020. jún. 21. 13:00
1/2 anonim válasza:
Azt a fúrót lehet hűteni kellett volna használat közben vízzel vagy amit ajánlottak hozzá.
Egyébként meg veszel egy jó flex korongot pl: gyémánt és kívánod azt a részt.
2/2 A kérdező kommentje:
Hűtöttem mégis elkopott pillanatok alatt az első pár karcolásnál, pedig nem is volt annyira kemény anyagú a csempe. Flexel még nem vágtam csempét, de lehet ez lesz a megoldás, jobb ötletem nekem sincs. Köszi!
2020. jún. 21. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!