Egy mazda 6-os autoról lenne szó, ami elvileg törésmentes, nem lettek javítva rajta elemek. Nagyon apró rozsdapöttyök (legalábbis gondolom, hogy rozsdapötty) jelentek meg mindenfelé az autón, az oldalán, a tetején, mitől leht ez?
Mazdak nagyon rozsdasodnak.
A japcsik szarul feluletkezeltek a lemezeket anno.
Nem tudom, hogy hegesztettek e mellette, de szerintem nem.
A gyantafoltokra nem tudok mit mondani, nem állt fa alatt.
Próbátam enyhén kaparni a körmömmel, de nem igazán jön le.
Nem tudom, hogy mi lehet, de a hibátlan felületen tűhegynyi pöttyök vannak.
A tűhegynyi pöttyök idővel majd virágozni kezdenek. A kérdésed melletti dátumot nézve, jövő tavaszra tippelek.
Nekem is M6-osom van, ugyanígy virágzik, de nem ez a baj vele. Az ilyesmit az ember csak kijavítja valahogy, aztán ha megint előjön, megint kijavítja :-)
Az igazi probléma a futóműve. A rossz utaktól kikopnak és igénylik a cserét, ami bizony nem olcsó. Persze jó vele menni, tartja az úton szépen, de kéri érte az adót. Ha nem számítom a lengéscsillapítókat és a rugókat, akkor csak az elején lecserélni az összes elemet kb. 300 000 Ft. Ehhez jön még a rozsdásodás....
Ha csak oldalról rozsdásodik, akkor tedd össze a két kezed és adj hálát a Megváltónak, mert akkor csak olcsón megúszod. Akkor van a baj, ha alulról eszi a fene. Márpedig fogja! Az enyém kifogástalan állapotban volt, amikor két éve vettem. Mára megtámadta a rozsda az alját, kivirágzott az oldala és kikopás veszélye fenyegeti az első futómű egyes elemeit. Annyiba kerülne rendbe hozni, mintha még egyszer megvenném az autót. Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!