Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Járólap festés? Mit javasoltok?

Járólap festés? Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Felujítanám a konyha,előszoba és fürdő járólapját. Mennyire tartós ha lefestem és milyen festeket javasoltok?

Lecsrélni most nincs keret ezért gondoltam a festésre.

2020. ápr. 26. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azt javaslom, hogy ne fesd le.
2020. ápr. 26. 11:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én se mernék belevágni. Vannak blogok a neten ilyen felújításokról (és azt hiszem, az Otexet ajánlgatták), de mindig hozzátéve, hogy csak nem nagy igénybevételű helyen érdemes, ahol nem jártok cipővel, nem vizesedik, meg nem húzgálsz bútorokat... különben párhavonta itt-ott újrakenheted, amire meg kinek van ideje. Szóval inkább nem súrolandó fali csempénél lehet jó megoldás.
2020. ápr. 26. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha csak felújítani akarod, mert már kopott, akkor ugyanolyan színre fesd, mint amilyen volt, akkor nem feltűnő, ha valahol sérül.

Egyébként én sem gondolom tartósnak, mert a járólap nagy igénybevételnek van kitéve.

Inkább vedd meg először helyiségenként a követ (+1-2m2 ráhagyással), majd a fugaanyagokat, aztán amikor már minden anyag megvan, akkor helyiségenként szabadíts rá egy burkolót. Egyszerre burkolni úgyis problémás, ha benne laktok.

2020. ápr. 26. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!