Nektek milyen színű a konyha? Szín választás előtt állunk
Mahagóni pontosan ilyen színű a konyha szekrény : [link]
A padló járólapozva van, márványos kék,hűtő fehér, székek feketék, tűzhely szürke színű, asztal színe mindig változik mert viaszos asztal terítőt veszek rá. Na most mi nem bírunk dönteni milyen színű legyen a konyha. Mindenképpen valami világos színben gondolkodunk ami nekünk nem tetszik: kék,sárga,zöld,lila. Ezek kizárva.
Elmentünk obiba szét nézni milyen színek vannak fél órát álltunk és bámultunk :D eddig se tudtuk el dönteni most még végképp nem 😅😂
Nektek milyen színű? Hátha valami tippet tudtok adni ami úgy megtetszett a szürkéskék az árnyalatai dulux festék márkánál..
Nálatok az összes szín hideg szín, ráadásul ami neked tetszik, a szürkéskék, az is hideg szín.
Ajánlanék vaníliát, vagy valami melegebbet.
Ja, és valami lemaradt. Írhatod én neked bármit, neked kell enne élni. :) Válaszd azt, ami neked tetszik.
Én is most csináltatom, nálam csupa élénk és meleg színek lesznek, mert szeretünk a konyhában üldögélni és a meleg színek nekünk barátságosak. De hát minden ember más, nektek kell eldönteni, hogy mi tetszik.
Nálunk a fal homokszínű, a padló nagyon világos szürkés(?) kicsit meghatározhatatlan színű. :)
A csempe fa hatású tölgy, egy csík dekorcsempével ami hozzá illő tölgy & sötétbarna mintás.
A bútor fehérakác és wenge.
Plusz a gépek inox színűek.
8as a fal színét nem tudjuk kiválasztani, nem értem miért kell bele állni mindenbe :)
9es nem is rossz ötlet 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!