Igenis gáztűzhelyet mennyire kell elhúzni a faltól, hogy ellenőrizni lehessen, hogy szabályosan van-e bekötve és ha nem, akkor szabályosan kössék be?
Ilyen:
Elég kevés hely van, kérdéses, hogy ki lehet-e moccantani a jelenlegi helyéről annyira, hogy mögé lehessen férni a szereléshez... Valószínűleg szükség lesz erre, vagy a helyén maradhat? Kb. 40-50 centire el lehet húzni a faltól gond nélkül, valamennyire be lehet hajolni mögé fölülről, de a sarokban van, és közvetlenül mellette a beépített konyhapult. A szemközti falon levő bútor miatt viszont nem biztos, hogy ki lehetne forgatni a sarokból... Be fogják tudni kötni így szabályosan (ha most nem szabályos - nem tudom), vagy le kell bontani a szemközti falról a bútort, hogy kitáncolhasson a sarokból a tűzhely?
Úgy látom sárga bordás csővel van bekötve, ami szabályos.
40-50cm kihúzott állapot, ad annyi, helyet, hogy bontható a gázcsatlakozás szerszámmal.
A többi, hogy megteszi, jó e neki az a gázszerelőttől függ. Nekem félig betolt állapotba kötötték be, noha volt hely kihúzni.
"A golyóscsapnál lecsavarozod a bekötő cső hollandiját, és máris el lehet húzni a tűzhelyet."
Ha van hely, ahová elhúzzad... De itt nem olyan nagyon van...
"Úgy látom sárga bordás csővel van bekötve, ami szabályos."
De ez nem az én tűzhelyem. Csak az enyém is ez a típus.
"40-50cm kihúzott állapot, ad annyi, helyet, hogy bontható a gázcsatlakozás szerszámmal.
A többi, hogy megteszi, jó e neki az a gázszerelőttől függ. Nekem félig betolt állapotba kötötték be, noha volt hely kihúzni."
Ez azért bíztató, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!