Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mora gáztűzhelyet hogyan...

Mora gáztűzhelyet hogyan lehet szétszedni?

Figyelt kérdés

[link]

Hogyan lehet leemelni a fölső vízszintes lemezt? Már amennyiben az leszerelhető. Eléggém mocskos ez a gáztűzhely a nem látható helyeken, ki tudja hány csavar be van rohadva, így nem nyúlnék egyhez sem, amíg ki nem derül, hogy miképpen hozzáférhető a problémás rész.

Szappanhabbal tömörséget szeretnék ellenőrizni a belső bekötéseknél, mert szag alapján szivárog.

2018. nov. 21. 15:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Valami lemez csavart keress , az ott a hátulján kellene lenni. Kb ott ahol a felnyiló tetejének a zsanérja van.

Vagy ez itt a gombok alatti burkolatot is le lehet szedni, itt azt hiszem a sütő ajtót lenyitod és ott vannak a csavarok.

Mondom ezt úgy hogy én másfajtákat szedtem már szét, ilyet még nem.

2018. nov. 22. 12:10
 2/2 A kérdező kommentje:

Kösz!

Nos.. minden égőt 2 csavar rögzít, két csavar rögzíti az előlapot, a gombok levétele után így az alulról felnyitva leemelhető, ezután még ez az előlap takar két csavart ami kicsavarása után a teteje nyitható fel, hátul van két csap, azok nem tudom miképpen kivehetők, ugyanis nem kellemes, hogy nem jár hozzá kitámasztó, tartani kell mint valami rossz motorháztetőt, de biztosan van valami trükkje, amit már nem fejtettem meg, mert csak megnéztem, nem is terveztem javítani, mivel túl sok hibalehetőséget láttam, majd egy gyakorlott ember megoldja.

2018. nov. 23. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!