Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Van tapasztalatotok höszigetel...

Van tapasztalatotok höszigeteléssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek [link]

ezzel kapcsolatban.

Energosystem ES EPS 80

Ezek a lapok türhetö minöségüek?

Ezeket forgalmazza ez az oldal,és innen szeretnék rendelni höszigetelö rendszert.Ez talán a leg olcsobb,csak ugye nem tudom,h itt is érvényes-e a mondás,hogy olcso husnak.....

2020. jan. 26. 21:43
 1/5 anonim válasza:
Nyúgodtan vásárolj innen.Megfelelő minőségű.Homlokzati hőszigeteléshez tökéletes.Hány cm-es hőszigetelést szeretnél?
2020. jan. 27. 05:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Lengyel gyártó, a szabványban előírtakat tudja.

Nyugodtan vedd meg.

Én 20 éve raktam fel sk az akkori legolcsóbb eps-t (öko-cell), a legolcsóbb ragasztóval (kemikal), legolcsóbb hálóval. Nem esett le. Nem vitte el a szél. Nem ment össze. Nem repedt meg. Nem lett több a gázfogyaztásom 20 év alatt.

2020. jan. 27. 14:14
 3/5 A kérdező kommentje:
A lábazatra 2 cm-est szeretnék,a falra 10 cm-est/38-as kisméretü tégla/ és van 1 hozzáépitett elöszoba ami b30-as oda 15 cm-est szeretnék rakni.A lábazatot csak azért akarom,h egyenes legyen,mert az tulajdonképpen a lakotér szintje alatt van,vagy,hogy magyarázzam...
2020. jan. 27. 18:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor ez lesz a megfelelö.A szinezés az most elmarad,csak szigetelés lesz.
2020. jan. 27. 18:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Így nagy lesz az eltérés a kétféle falazat szigetelése közt. Közel 30% a különbség. Komoly gondjaid lesznek a párával a hidegebb falon.

Kénytelen leszel ide is 15 cm-t felrakni.

Ha a lábazatot nem szigeteled hasonló mértékben, akkor nagyon hidegek lesznek a falak alsó részei. A lábazat alúlról hűti a falazatot. Itt is 10-12cm vastagságban gondolkodj.

Födémet se tessék elfelejteni!

2020. jan. 27. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!