Milyen gyakorlati tapasztalatotok van perem nélküli (rimfree) WC csészékkel?
Elsősorban tényleg gyakorlati tapasztalatokra vagyok kiváncsi, ez lehet másodkézből származó is, illetve ha valaki barátnál/ismerősnél (mint nem tulajdonos) szerzett tapasztalásokat.
Ha ismert, érdekelne a konkrét termék márkája és típusa is.
Köszönöm!
Ha még aktuális akkor pár nap múlva be tudok majd számolni a rimless -nek is nevezett perem nélküli csészéről...
Nekem is jól jött volna előzetesen több infó. Úgyhogy szerintem mindenképp jövök majd hátha másnak is segít.
Látom még kérdezted annó a márkát, így megnéztem mi is van ráírva és megkerestem a neten.:) Nekünk végül ez lett:
Csak Grohe hozzá a beépített tartályunk és nyomónk. Meg annyi, hogy nem ez a felfelé ívelő tetős, hanem teljesen merőleges,de ugyanez tudom,mert volt ilyen is az üzletben. De azt nem találtam a Delir oldalán. Ja és lecsapódásmentes az ülőkéje! Tényleg imádom na!:)
Igen ez az egyetlen része a WC-nek, ami irányítottabb takarítást igényel. De ez a rész a "régi" kialakítású csészéknél végig körben van, az egész perem, ami alá be se látsz be sem jutsz rendesen, jól be tud oda gyűlni végig a dzsuva, akár baci akár vízkő.
Ezzel ellentétben itt csak egy arasznyi részről van szó, ami sokkal jobb kialakítású, teljesen hozzáférhető, láthatóan takarítható! Ég és föld a kettő.:)
Én is benyomkodtam persze rendszeresen 6kg Domestost a régi típusú pereme alá és utána nem kandikált ki onnan sem látható dzsuva, mégse szívesen fordítottam volna azt ki, ha lehetett volna. Nem szívesen néztem volna meg a rejtett sötétség titkait.:D
Ez meg teljesen látható és higiénikus és gyönyörű.:)
Mindig pont erre járok amikor írsz, nem lógok ám itt egész nap!:)
Nekem előzetesen tényleg szinte semmi infóm nem volt, tapasztalati egyáltalán, mégis biztos voltam benne, hogy ilyet szeretnék.:) Találtam mondjuk róla videót is, meg ugye képeket, csak más típusról és azért féltem, hogy ez nem olyen lesz, mint mondjuk a videón látott. Mégis azért már küllem alapján is megállapítható volt, hogy jó kis újítás ez.:)
Szóval ne csak ez alapján dönts így, a saját indíttatásod is ez volt.:) Nehogy utána ne tetsszen és haragudj, hogy "rábeszéltelek".:) Nekem nagyon bejön az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!