Az normális, hogy kb.200 ezerből lesz meg 2 szoba padlója?
Figyelt kérdés
8mm-s laminàlt+ szegèlylecek+ alà szigeteles. Most beton/ beton ès pvc van.2020. jan. 2. 13:55
11/16 anonim válasza:
Szerintem ez elfogadható összeg. Én 5 évvel ezelőtt kb ennyiből vettem 48 nm-re elegendő padlót, abba benne voltak a szegélylécek árai, meg a szigetelő anyag a padló alá, mert egyik szobába beton volt, oda javasolták, másik szobába padló szőnyeg volt arra nekünk az eladó javasolta hogy hagyjuk a szigetelést tegyük rá a szőnyegre ha nem akarjuk felszedni. Mivel a szőnyeget nem terveztük felszedni mert ragasztva volt, baromi sok meló lett volna felszedni, normálisan felcsiszolni a maradványokat, és még kitudja mi várt volna ránk, így eldöntöttük a párommal hogy úgy ahogy van a szőnyegre tesszük rá így megúszunk egy csomó szigetelő anyag vásárlását. Ebbe az árba nekem még egy közepesen jó minőségű dekopir fűrész is belefért amit arra vettem hogy egyes részeken csöveknél meg az ilyen kis kiugróknál kitudjam szabni rendesen, de azt bármikor tudom használni másra azért is vettem. Nekem ez is benne volt az árba mert akkor csak a padlózás miatt vettem meg a fűrészt. Én raktam le egyedül, egy hétvégét áldoztam be rá. Ebbe benne volt a nappalink ami 35 nm volt a kis folyosóval együtt ami a két szobához vezetett plusz a két szoba ami nagyon gyorsan ment mert ott faltól falig ment, semmi macera se csövek semmi nem volt ami útba lenne mert a radiátor csövek a falból mentek ki nem a padlóból. Legtöbb padlót simán úgy ahogy volt leraktam és összeillesztettem ennyi volt a dolog, talán a kisszobába 4 lécet kellett méretre vágnom de egyéb kis szabások bele nem kellettek.
12/16 A kérdező kommentje:
Lesz mindkèt szobàba egy-egy nagymèretű szőnyeg. Mikor anno lakasban raktunk le laminàltat, ott mi is alatta hagytuk a padlószőnyeget szigetelès helyett. Akkor vettünk dekopìrt, mai napig megvan :D
2020. jan. 2. 15:17
13/16 mindentudó99 válasza:
Nsa látod ha bazi nagy szőnyeg lesz ami takarja szinte az egészet olcsóbb padló is jó lett volna.
14/16 anonim válasza:
"Lesz mindkèt szobàba egy-egy nagymèretű szőnyeg."
Akkor miért nem padlószőnyeget tesztek le egyből.
Megspórolnátok a 200ezret.
15/16 A kérdező kommentje:
Alapbòl undorodom a padlószőnyegtől. Nehezen tisztítható, a sima szőnyegeket ki tudjuk vinni kimosni. Nagy udvar van, kicsi gyerek, az egyik szòban forgò szoba egyenesen az udvarra nyìlik.
2020. jan. 2. 19:43
16/16 anonim válasza:
Akkor a 2 szobára számolva:
42 × 3200 = 134 400 Ft
Márpedig a hétköznapi standard csúcsa, egy 8/32-es laminált padló valóban 3000 Ft/m2 körül van átlagosan, például a Praktiker, OBI, de láttam olyan helyet is, ahol ugyanez a duplájába kerül, pedig semmi plusz nincs benne! És ez csak laminált padló, a parketta viszont drágább, mármint az átlagnál, de visszatérve a lamináltra nem csak a padló van, kell még alá párazáró fólia, alátétfólia, és a falhoz szegőléc is, ezeket sem adják ingyen! Nem tudom, hogy azok mennyibe kerülnek/kerültek, de szerintem kb. meg is érkeztünk a 200 ezres kiadáshoz, mester munkadíja nélkül is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!