Hogyan javítsak meg egy csöpögő hollandit a fűtéscsövön? Részletek lent.
Panellakásban 10 éve, fürdőszobafelújítás során fali radiátort építetek be ami flexibilis csővel lett rákötve a fűtési hálózatra. A rákötésnél beépítettel egy-egy golyós szelepet, az egyiknél a szelep utáni hollandi elkezdett csöpögni. Milyen alátétet cseréljek benne? Most kenderkóc is van a meneten, hogyan kell ezt megoldani, tekintettel, hogy melegvízről van szó, nem akarnám eláztatni az alattam lakót.
Felhívtam egy vízvezeték szerelőt, azt mondta, hívjak inkább fűtésszerelőt. Inkább magam látnék neki, mert ezért nem hiszem, hogy szívesen kijönnének.
Melyik enged? A csap,és a radiátor közti,vagy a flexicső hollandere?
...mondjuk akármelyik is,azért "érdekes" a dolog,mert a hollander belül,fenéken tömít,nem a menetnél kóccal!
Van a paneloknak direkt szakijai,akik a fűtés kezdetekor,ha hívják őket,-mennek,hisz ez a dolguk. Én először a közös képviselőnek szólnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!