Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyibe kerülhet egy teljes...

Mennyibe kerülhet egy teljes hàzfelújítàs?

Figyelt kérdés
25m2 szoba, 12m2 konyha, 10m2 fürdőszoba, 15m2 előszoba és még egy 15m2-res szobàról lenne szó.. A 2szobát le szeretném laminàlt padlóztatni,illetve a 15m2res szobàt újrafesteni és meszeltetni. 2szoba ajtót is szeretnék venni illetve egy bejàratit. A konyhàt és a fürdőszobàt újra szeretném csempéztetni illetve ott is ujra festeni mindent és meszeltetni.. az előszobàba is újra szeretnék festeni mindent. És műanyag nyílàs-zàrókat felszerelni (kb 5 nagyobb méretű ablakról lenne szó). Szerintetek mennyiből jönne ki a felújítàs tavasszal? 1.5millióból forintból kifuthat úgy hogy még a gàzt is be kötettem+a munkadijat is kifizetem?

2019. nov. 11. 03:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
7esnek: kicsit el vagy tajolva az ablak arak irant. Egy nagymeretu abalak, ami az esetemben 150*180 cm, buko-nyilo, szunyoghalos, redonyos, parkannyal, visszaepitessel egyutt 180.000 ft
2019. nov. 11. 09:47
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Jaj, ne kötekedj már, sem párkány, sem redőny, sem szúnyogháló nem szerepelt, csak magát az ablakot írtam, egy 150×150-es sima műanyag ablak, nézd meg neten, 40-50-től indul. És erre jön rá a munkadíj, meg az egyéb extrák. Azért a 180-al is elszálltál kicsit, nem minden csak fekete vagy fehér.
2019. nov. 11. 10:00
 13/17 anonim ***** válasza:
52%
Na meg új, de kibontott ablakokat is kedvezőbben lehet venni, amin még a fólia is rajta van, köszönhetően a sok CSOK-os háznak, ami még fel sem épt, de már nem tudják fizetni. Hidd el, ebben vagyok benne, az egész család, baráti kör ács, kőműves, burkoló, villanyszerelő, festő, elsőkézből tudom az infókat, és hogy mit honnan érdemes.
2019. nov. 11. 10:05
 14/17 anonim ***** válasza:

Nagyságrendileg hasonló felújításokat csináltunk, csak nálunk csempézni nem kellett a fürdőszobában, és az egész ház 35 nm. Munkadíjak alig voltak, amit csak lehetett, magunk csináltuk meg.

Már túlléptük a 2milliót, és messze még a vége.

Ha gázt is akarsz, az önmagában nem jön ki szerintem a másfél millából. :D

2019. nov. 11. 10:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ha 1,5 milliód van csak, el kell döntened, mit csináltatsz meg azokból, amiket felsoroltál. :-(
2019. nov. 11. 10:55
 16/17 A kérdező kommentje:
Hàt akkor sajnos marad tovàbbra a gyüjtögetés :D. Régebbi hàzról van szó,de nem olyan vészes csak inkàbb le lakott àllapotban van. Hàt remélem,hogy legalàbb 1 szobàt meg talàn a fürdőszobàt ki tudom valahogy hozni a pénzből úgy,hogy a meszelést és a festést megoldom. Köszönöm mindenkinek az útba igazítàst
2019. nov. 11. 12:58
 17/17 anonim válasza:

Szia

Mi újság a házzal? Sikerült újítani?

Egy szobát és fürdőt ha hirtelen mást nem kellett cserelni remelem megtudtál csináltatni.

Csücskösen de arra elég kellett legyen :)

2020. máj. 11. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!