Mennyibe kerülhet hozzávetőlegesen a külső szigetelés?
Az anyagárra 330 570 Ft-ot számoltam. Ebben nincs benne a spalettákhoz a vékony nikecell, plusz arra nem tudom +2 zsák ragasztó pár méter háló, az legyen + 20 ezer.
Nincsenek még benne az élvédők sem.. nem tudom hány él van, így nem tudom kiszámolni..(ablakokhoz is illene ugyebár). Én a komplett anyagra azt mondanám, hogy 370-380.
Találtam egy árlistát, a ragasztás hálózáshoz, 3600 Ft / m2-ert írtak. Spalettázás (ablakbélet kialakítása) 3000 Ft/m. Élvédőzés 1500 Ft /m.
Plusz a festés.. Vagy ugye amit szokás dryvittal csinálni az a színezés.. az megint egy húzós összeg.
Köszönöm a választ! Őszintén szólva egy kicsit se értek hozzá, hogy milyen anyag kell hozzá, s milyen sorrendben, s mit-mennyiért csinálnak. Ezért is szeretnék egy leírást, hogy ha felveszem a kapcsolatot egy vállalkozóval, akkor ne húzzon le. Természetesen több árajánlatot fogok kérni.
Amit ön írt háló és vakolat legyen 200e+ munkadíj. A többit nem értem... :-)
Valahol olvastam, hogy kb egy ekkora méretű ház szigetelése 3,5-4 millió, ami bár nem értek hozzá szerintem hülyeség.
"Valahol olvastam, hogy kb egy ekkora méretű ház szigetelése 3,5-4 millió, ami bár nem értek hozzá szerintem hülyeség."
Igen, valóban hülyeség, a reális ára 5-7 millió lenne.
"Csúcskategóriás grafitos rendszer szilikon vakolattal, számlás (jó hírű) kivitelezővel: 12.000,-Ft/m2"
330 m2, az akkor durván 4 millió borsod megyében. Győrben ez 6-7 millió.
A tárgyi homlokzat nem 330 M2, hanem 126, mínusz nyílászárók.
“ Középkategóriás rendszer, gyártói garanciával, számlás kivitelezéssel: 9.000,- Ft.”
1.134.000,- Ft Borsod megyében. Számlásan. (Körülbelül)
Nem tudom hol van a Kérdező háza...
Borsod megye, Kazincbarcika-Aggtelek között fél úton.
Felveszem a kapcsolatot néhány szigetelő céggel és kérek árajánlatokat, mert nektek válaszadóknak nehéz kitalálni ezeket. Látni kell:-)
Több célom is volt a kérdésemmel, de elsősorban az, hogy mennyibe kerülhet egy átlag minőségű munka, hogy ne húzzanak be a szakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!