Kedves Vízszerelők! Mi lehet a gond és a megoldás? Kérem valaki segítsen!
Mosdókagyló alatti sarokszelepeket cseréltünk (panel lakás fürdőszoba), teflontömítővel (ezt javasolták a régi kender+tömítőpaszta megoldás helyett) szóval végig tekertük vele a menetet, majd helyükre csavartuk a sarokszelepeket. Valamennyire sikerült, nem csöpög ugyan, de nem is zár 100%-ra. Mondjuk óránként van icipici vízcsepp. Újra kitekertük, újra végig tekertük a teflontömítő szalagot,ahogy kell (leírás szerint). De a helyzet változatlan!
Nem tudunk most több ezerért szerelőt hívni, Budapesten akiket eddig kérdeztünk min. 8 ezer "csak a tömítéscsere". Bocsánat de kicsit sokallom 10perces munkáért és most nincs is ennyi feleslegünk, elég volt megvenni az új alkatrészeket..:((
Csak a szaki munkadíját akartam megspórolni, mert azért nem vagyok teljesen analfabéta a felújítási munkálatokhoz. Villanyszerelés, burkolás stb. minden jöhet. Ez meg egy egyszerű max. 15 perces feladat.:D
Na mindegy, intéztem egy ismerőst, aki baráti áron megcsinálja, csak anyagköltségért. Valószínű, hogy ő kenderrel fogja...én is azzal akartam, csak a szerelvényboltba hagytam magam lebeszélni, mert, hogy "elavult" technika, hát így jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!