Ha épitettnétek mindenfélét a kertetekben, kerti betonlépcsőt, vagy belső burkolás, stb. hogyan keresnétek megbizható szakembert ha nem értetek hozzá? Hogyan lehet olyan munkást találni, hogy ne verjen át, ne lopja ki az épitőanyag egy részét?
megértelek, ez sajnos magyar népbetegség, nem csak az építőipar ilyen, az autószerelők is átvágnak, biztosító is, a boltok, mindenki. Annyit tehetsz hogy anyaggal együtt kérsz árajánlatot, így nem lesz belőle hulladékod sem, rossz építőipari vagy építőkémiai termékeket már nem árulnak, a legolcsóbbak is teljesen jók. De utána tudsz olvasni látod miket használ. Vannak szakik akik nem kérnek előleget, csak rész számlát kell fizetni próbálj olyat keresni.
Én se kérek előleget, csak 50%-os készültségnél el szoktam kérni 50%-át az árnak.
Szóval attól tartasz, hogy elveszik egy zsák cement, eltűnik egy fél raklap térburkoló, vagy eleve az a gyökér tüzépes egy köbméterrelkevesebb sódert vitet ki... Meg véletlen meglátja, hogy nyitva van az ajtó és bemegy a lakásba. Ellopja nagymama zsolnai készletéből a vajas tálat. Meg amilyen kodé g*ci, megtalálja a hűtőt és beleeszik... vagy neadj'Isten beleszarik a WC-be... Pfúú... Erkölcsi nélkül a postásnak se nyiss ajtót :)
Hát...ne haragudj meg, de egy épkézláb mester messze elkerüli a fajtádat :) Kivitelezőként dolgoztam ilyen lakásfelújításon. Durván 1,5M forintomba került :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!