Bitumennel be lehet lenni a vizes fal belső felét?
Kivulrol nem megoldhato a vizszigeteles. Injektalas meg egyeb draga megoldas sem johet szoba.
Ez egy elbontasra varo mellekepulet, de egy ideig itt kell meghuznom magam, viszont a talajviz miatt 1 meterig vizes a fal. Mar kinomban arra vetemednek, hogy belulrol bekenem bitumennel, mert 90%os paratartalmu peneszes szobaban annyira nem jo lenni.
Vagy hasznaljak folyekony foliat?
Bármit kensz rá, mint halottnak a puszilgatás.
Kizárólag vízszintes szigetelés jöhet szóba,
Miből van? Téglából?
Egyik fele tegla masik fele ami nagyon vizes, az vályog.
Akkor kivulol kellene bitumennel bekenni?
Azért kérdeztem az anyagát, mert én amikor ilyenben laktam, (pénz nélkül) megcsináltam saját magamnak.
Csak a vízszintes szigetelés segít!!
A legalsó fugát végigfűrészeled és beledugsz 2-3 rétegben összehajtott kátránypapírt de úgy hogy átérje a fal vastagságát.
Csak méterenként haladsz. Bedugod, majd erős cementes habarccsal és pici tégladarabokkal kiékeled.
Kihagysz egy métert és megismétled.
Másnap pedig a kihagyott részeket csinálod így meg, de jobbra-balra átfedésben legyenek a kátránylapok.
A végén ha már kiszáradt, visszavakolod.
A következő 50 évben nem fog vizesedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!