Ha épitettnétek mindenfélét a kertetekben, kerti betonlépcsőt, vagy belső burkolás, stb. hogyan keresnétek megbizható szakembert ha nem értetek hozzá? Hogyan lehet olyan munkást találni, hogy ne verjen át, ne lopja ki az épitőanyag egy részét?
Szép nagy kerted lehet, ha olyan könnyen lehet belőle építőanyagot ellopni :)
Referencia. Körbekérdezném az ismerősöket, hogy ajánljanak valakit.
Ha veszek/tettem valamit, enyhe hiányérzetem lenne, ha nem találnám. jó, persze el lehet hazudni dolgokat, de nem sok értelme van. Annyit nem ér meg egy szakembernek se. Hogy ki az, azt meg a munkáján azonnal meg fogod látni.
Ha ennyire parázol, egyszerűen utána kell járni. Ki kell számolni az anyagot, elvileg van számla, egyeztetni kell.
Megértem az aggodalmad, ma már mindent át kell számolni kétszer, de próbáld meg ezt valahogy palástolni, mert így rohadt nehezen fogsz normális munkaerőt találni. Azért mondom, mert cimborám lakásfelújító vállalkozása is ilyenekbe tört bele.
Igen, bármi előfordulhat. Ezt kerülendő megcsinálod magadnak.
Ha nem megy, akkor érdemes megelőlegezni egyfajta bizalmat, ráadásul kölcsönösen. Máshogy nem fog működni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!