Gidacska79 kérdése:
Előtető méretezése?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tervbe van egy nagyobb előtető építése . Polikarbonat teteje lesz. 8x4m lenne. 12x12 gerenda talpakra 12x12 szelement tennék.3 talp lenne a 2 végén és közepén egy. A szarufa 7,5x15 lenne 12db 70cm tengelytávnál. Falra 10x10 gerenda menne. Elég stabil lesz? Vagy inkább 15x15 talpakra tegyek 15x15 szelement? Legyen biztonságos de azért ha nem muszáj nem csinálom annyira vastag anyagból :) Elegendő a három talp ? Köszönöm !2019. jan. 3. 11:57
11/14 A kérdező kommentje:
Hát az anyag nagyjából 25000 több a gyalulas meg vagy 30000 lenne. 55000Ft azért nem kis többlet költség.
2019. jan. 3. 17:54
12/14 anonim válasza:
Az nem kis különbség. :(
Ha szakival csináltatod akkor pláne.
13/14 anonim válasza:
Én még annyit javasolnék, hogy ne tegyél alá kiálló beton tuskókat. Csak botladozni fogsz és csúnya is.
Csinálj egy normális kis alaptestet és oszloptartót betonozz vele.
14/14 A kérdező kommentje:
A kocsi beállónál ezt használtam. Sajnos valamennyire muszáj kiemelnem , mert bőven van szintkülönbség. Ha sikerül jól mérni talán alig látszik majd ki valami :) Szerintem egyszerűbb a csavarozható, könyebb beállítani , mert ha rossz helyre teszem a betonba és nincs közepén elég csúnya tud lenni. De ezt még nem döntöttem el.
2019. jan. 3. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!