Puffertartály méretezése?
Akkor én rákényszerülök a kisebbre mert az ajtóm 100x210-es (Ha kiveszem az ajtót)
Igy a legnagyobb amit betudok tudszkolni nehézkessen mert magasabb de döntve sikerülhet az a 1000L-es
Ez a cég csinál egyedi méretre és csonkozásra is tartályt. S szerintem a legolcsóbbak. Puffernél az átmérő 5 centinként választható, mert az alját nem ők gyártják, de a magasságot te szabod meg, akár mm pontossággal. Egy 95 cm átmérőjű, két méter magas tartály körülbelül 1400 liter. Magasságnál nagyon fontos a billenési sugárt is figyelembe venni!
Mi a tartályt olyan szűk helyen raktuk le, hogy az valami hihetetlen. Előtte megrajzoltuk 3D-be a terepet, hogy a lehető legnagyobb tartályt tehessük be, ami még lefér. Teleszkópos rakodó emelte be az ablakon, padlásról 4 ember engedte csigával, lépcső tetejéről meg hárman tartották. Megbántam, hogy nem videóztuk le.
Köszönöm!
Az a baj olyan kéne nekem amibe 3 hőcserélő van ha pedig 2 tartályból oldom meg akkor egyik 3 hőcserélős a másik pedig 2 hőcserélős legyen.
Az 3-as ból a hőcserélő rozsdamentes kell legyen mert ivóvízmelegíésre lenne használva a másik kettő pedik egyik napkollektor a második gázkazán vagy hőszivattyú (utóbbi nincs még letisztázva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!