Félkész házat befejezni?
Figyelt kérdés
Kell még:
nyílászárók
ajtók
elektromos vezetékelés
vízvezetékrendszer
mennyezet
vakolás, festés kívül belül
szigetelés
szaniter
burkolás
beépített gépek
Ez még vidéken, falun is lazán 10 milliós kategória igaz?
2018. szept. 28. 19:47
1/4 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy 60 vagy 160nm2, értesz e valamihez, van e segítség. De igen, itt már alacsonyan szállnak a milliók, az ember nem győzi kapkodni a fejét.
2/4 anonim válasza:
"Ez még vidéken, falun is lazán 10 milliós kategória igaz?"
Igaz! ... ha kicsi a ház.
Mert a leírásod alapján csak a falak állnak és feltételezem van tető.
Ha levonjuk a falak és a tető árát (tégla, habarcs, munkaóra, stb.) az új ház 350ezer/m2 árából, akkor nagyjából becélozhatod a 250ezer/m2 árat, de akkor semmi luxus, csak az alapfelszereltség és csak szolidan.
És akkor még sehol a kerítés ...
3/4 anonim válasza:
Hány ablak? Mennyi vezeték? Mennyi vízvezeték? Stb.
Max a gépek, ami fix, hogy kis és nagy lakásban is ugyanakkora, de a többi az.. határ a csillagos ég
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, 8 ablak biztos van, ajtókat nem tudom mennyi, és a fűtést még ki is hagytam a felsorolásból. Igaz hogy akkor új építésű házunk lenne, de max. a ház mostani vételárát tudnánk pluszba ráfordítani, de akkor még közel se lenne kész...
2018. szept. 29. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!