Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mennyibe kerül egy szerkezetké...

Mennyibe kerül egy szerkezetkész ingatlant befejezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sikerült találnom egy ingtalant többi évi keresés után amit közel megfelel (igazából az én ingatlanomra 5év után most van vevő.. ) DE ezaz ingatlan szerkezetkész.. ablakok bent vannak, meg a külső ajtók.

A kérdés az lenne h kb mégis mennyib kerülne befejezni? Ami érdekelne az a viallmos vezetékelés (szerelvények nélkül) átlagos igényekkel... átlagos anyagokból. és a vízvezetékelés 1 fürdő .. és 1 wc. + 1 konyha Meg a vakolás. Tudom hogy sok mindent ki lehet számolni ... de mégis valaki olyan véleménye érdekel aki csinált már ilyet.

És hogy éri meg jobban? ha keresek egy kivitelzőt aki csinálja .. én meg csak fizetek, vagy ha én szervezkedek? Az idő is számit nekem

A többi .. burkolás festés stb.. azt én végeztem .. a mostani ingatlanomba (270m2 ) is én csináltam.

Köszönöm a válaszokat.

2018. ápr. 15. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kb 45 százalékos készültségben van az ingatlan.

Nem írtad le, hogy mekkora az épület, így nem könnyű megmondani a költségeket.

Villanyszerelés pl. egy 100m2-es házba 600 000- től indul plusz szerelvényezés.(anyaggal)

Vízvezeték szerelés kb 20 000 Ft kötésenként.(munkadíj)

Gépi vakolás kb 1600/ m2 (munkadíj)

2018. ápr. 15. 15:42
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszodat!. Igazad van kimaradt. az ingatlan 100m2 nagysaágú.

Én valóban régen építkeztem utoljára (20éve) .. de a 45% szerintem kicsit alábecsült nem ? /anyagi szempontból/ Csak azért mondom mert erre az ingatlanra a kulcsrak kész ár is adott . és az alapján 66%-os. Csak a saját igényeink szerint szertnénk bfejezni.. és először belülről megoldani .. utána majd kívülről (nagyon költöznénk már)

Nekünk az ingatlan akkor van kész mikor belülről be van pucolva :D .. laminált padlózni meg burkolni nem munka :) szerintem még élvezets is.

Válaszodat köszönöm!

2018. ápr. 15. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!