Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Építkeznétek vagy szerkezetkés...

Építkeznétek vagy szerkezetkész ház?

Figyelt kérdés

Megköszönném a tapasztalatok megosztását (nem hasra csapva eztgoogliztam válaszok). Tényleg nagyon megköszönném :)

A két verzió, hogy van egy szerkezetkész ház 7.000.000 Ft, domboldalban sajnos de 3 szintes.

Lakószinten műanyag nyílászárók, körbe 12cm szigetelés, radiátorok, járólap kész.

A maximális hitelt vennénk fel rá, hiszen a lakáshitel a legkedvezőbb, így a félretett közel 5m és az akkor lejáró 2x40ezres fundamenta megy a befejezésre.

Ugye ez bőven rámegy a házra 7-8m, bútorok, minden egyéb

így is biztos lenne a ház 15-6m-ba. A ház 1983 építésű, 4 éve újították fel.

A másik, hogy üres telekre 10+10 igénylése. Itt számomra nem egyértelmű hogy a kb 200-250e/m2 az már bútorozással mindennel együtt értendő vagy csak a ház teljes készültsége?

Ha építkeznénk 1 szinten, 100m2.

Aki egyik vagy másik mellett döntött, megbánta? Ma hogy gondolkodna előre?

Előre is köszönöm :)

2017. jún. 28. 13:51
 1/4 anonim ***** válasza:
A bútor nincs benne a 250 ezres m2 árban. Én építkeztem de többet nem tenném. Én örököltem telket közművekkel pici öreg házzal. Ahhoz toldtam újat. Csak azért építkeztem mert ez megvolt. Üres telekre semmiképp nem álltam volna neki. Én a helyedben az elsó verziót választanám.
2017. jún. 28. 17:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2017. jún. 28. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Kicsit kevésnek érzem a 20 milliót 100m2-re. Az inkább 30.
2017. jún. 28. 19:04
 4/4 anonim ***** válasza:
1. Vagyok. Nekem abból volt pl elegem mennyi féle engedély kell. Szóval ha valaki 30 éve gázszerelő vállalkozó az nem jelenti azt hogy az elég. Még kellett pluszban egy aláírás olyan gázszerelőtől akinek volt valami plusz papírja. 10 ezer volt az aláírás. Ugyanez a villanynál. Persze gyik se jött ki ellenőrizni csak aláírt.
2017. jún. 28. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!