Mennyibe kerül befejezni ezt a szerkezetkész házat, mait belinkeltem? Család a burkolást, festést, parkettázást, villanyszerelést megoldja.
"Ingatlan állapota: új építésű"
Képeket látva ez a ház már kb. minimum 7-8 éve épült, a lécek kívül erre jó példa. Az ablakok meg kb. 1-2 éve kerültek be.
Csobánkát ismerem, sokan beleszeretnek a panorámába (főleg pestiek) de annyit nem ér. Erre itt még vagy 10 millió (vagy többet) kell költeni alaphangon. A végére kijön hogy 13+10 és rájöttök hogy nem ér annyit. Hiába a család, sok meló lenne evvel és az anyag is sok lenne, főleg ahogy látom még a redőnyök helye is megvan de az sincs...ja és az utat látod, nem valami jó arra, ez a falu széle.
A hirdetésben 60%-os készültségről beszél az eladó.
Szerintem messze nincs annyi!
Ahogy az első képet figyelmesebben megnézem, a téglákat nem sikerült sikba rakni, hol kintebb, hol bentebb vannak. Én nem venném meg ezt a házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!