Konnektorba dugható napelem?
Van..
De nagyon messziről futsz neki a témának.
Kell egy napelem és egy engedélyezett inverter.
Kell az elektromos művek engedélye, feltesznek egy oda-vissza "forgó" órát és ha nsüt a nap visszatáplál, ha nem akkor fogyasztasz, az üóra a különbséget mutatja.
Az inverternek sok egyéb között tudnia kell: ha karbantartás vagy bármi miatt lekapcsolják a hálózatot, nem nyomhat vissza semmit, mert az életveszélyes, hiszen úgy tudják a szerelők, hogy le van kapcsolva és dolgoznának rajta!
Ilyen nincs.
Van viszont önálló inverter, aminek van dugalja, bármit bedughatsz amit elbír a napsütés alapján.
Szerintem a csajszi a neten keringő napelemes konnektor piramisjáték áldozata lett, a kickstarteren is futott egy jó ideig, halálra röhögtem magam rajta :)
A lényeg fizetsz adott összeget, az befizetéstől függően:
-kapsz 1 köszönő emailt a fák és a föld nevében
-magasabb befizetés esetén levél + 1 zöld színű konnektorba dugható 2 ágú elosztó
-még több pénz és a korábbival ellentétben már 3 ágú az elosztó
-még több lé a GOLD szint, a konnektorba dugott elosztó már a rajta átfolyó áramot i méri
-DIAMONDban minden korábbit megkapsz és már te is árulhatod a csomagokat, amiért jutalékot kapsz 6 mélységben.
Kickstarteres célt idő előtt 14-eres összegben túlteljesítették! Csodálatos, fantasztikus, innovatív, rosszat nem is tudnék róla mondani :)))))))
Sokan megvették a dugót, nekem a szomszédom is a képembe dörgölte, hogy bezzeg ő már zöld energiát használ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!