Egyedül nőként neki mernétel állni építkezni?
Úgy érted építtetni.
Határozottság kell hozzá, jó beszélőke és hogy tudd, mit pontosan hogy és hova akarsz, különben a vállalkozó az egekbe emeli az árat mindenféle mondvacsinált indokkal és semmit se úgy fognak kivitelezni, ahogy elképzelted. Aktív jelenlétet igényel.
Mivel nem vagyok kömüves, ezért nem, fogadnék megfelelö szakembereket.
De építtetni minden további nélkül, nem értem, miért kell barmit is "merni"? Mi különbség van egy nö vagy egy férfi építtetö közt szerinted?
Nem értek hozzá.
De biztosan találnák egy jó fővállalkozót, aki levezényli, és nekem "csak" vele kell egyezkednem.
Házfelújítást már csináltam így. Egyszerűbb volt, mint pl. a korábbi felújításnál, amikor minden egyes munkást nekem kellett megkeresni és mindenkivel nekem kellett vitatkozni. Így a fővállalkozóé a felelősség.
Nem...egész egyszerűen azért mert nekem nincs hozzá idegrendszerem.Már egy egyszerű felújítás is kikészít,aludni alig tudok pláne ha valami icike picike bibi közbe jön és akkor már jön az idegösszeomlás.
Vannak akik viszont kifejezetten élvezik.
Neked kell tudni
Amennyibe az építkezés kerül, annyiért már nagyon jó, sőt jobb házakat kapsz, mint amit építtetnél.
Különösen, hogy egyedülálló vagy, nem kell 5 szobás ház.
Egyedül képtelenség,ha nőről,ha férfiről van szó .
Ha meg van rá a fedezet,akkor is kell lenni jócskán plusznak is,mert közben mindennek változik az ára .
Aztán kell valaki,aki nem hagyja magát,ha vitázni kell az épitőkkel ! Ilyenek lehetnek a szülők,amennyiben már nem dolgoznak .Ha kicsit is nem figyel az ember,máris bepróbálkoznak .
Az egyedül álló nem tud mindig a munkahelyről eljönni,még ha magán vállalkozó is .
#7: Elméletileg igen. Én a pár alap kis igényemmel képtelen voltam megfelelő házat találni, igaz, nem vetett fel a pénz, de azért egy kicsi, jó házra elég volt. Tudtam, hogy minimum új tető, szigetelés, új nyílászáró kelleni fog, akkor is, ha szigeteltet veszek, mert az nekem kevés lesz. Passzívházat venni pénzem se lett volna és kevés is van s azt a szintet azért meg akartuk közelíteni.
Végül vettem egy nyaralót s aztán vagy 80-90%-ban át kellett építeni, de ez megtörtént.
Máskor nem csinálok ilyet, iszonyú volt, de nem tudom megbánni, hisz nem találtam sem telket, sem házat, ami akár kiindulópontnak megfelelő lett volna, nagy keresés árán sem.
Nos, én nem csináltam egyedül, de a párom is olyan, hogy majdnem csak kettővel szoroztuk a nullát, szerencsére volt egy építésvezető, aki mindent intézett s nem különösebben drágultak a dolgok (nagyon ki voltunk centizve, szín most sincs a házon, de attól még lakható). Szerencse az kellett hozzá.
Ez emberen múlik. Van, aki sokkal talpraesettebb és bátrabb, mint mi ketten és még szorozva tízzel. A szükség is nagy úr.
Miért, mi a különbség a nő és a férfi között a mai elvárások alapján?
Ha egy férfi takarít, inget vasal, főz, akkor egy nő is levezényelhet egy építkezést, még fizikai erő sem kell hozzá!
Nem az a probléma, hogy nő vagy férfi, hanem hogy egyedül.
Erről meg eléggé jól leírták előttem a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!