Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Hogyan tudom eltávolítani a...

Kád sarka kérdése:

Hogyan tudom eltávolítani a fugasil foltot ruhából?

Figyelt kérdés
Dörzsöltem, de attól az anyag kifényesedik. Folttisztító, tisztíttatás mosodában nem megoldás, azon már túl vagyok. Gondoltam ecetre, gázolajra, benzinre, de nem mertem eddig.

2017. nov. 27. 08:07
 1/2 anonim ***** válasza:

A szálakba belenyomódott anyagot leginkább csak ecetes ollóval.

A benzin (lakk- vagy autó-) fellazítja, tehát pl. csempéről le lehetne vele szedni, de nem folyósítja el, tehát benzinnel beitatva legfeljebb az anyag felületéről tudod lekapargatni, az anyagból kiszedni nem.

Esetleg azt megpróbálhatod, hogy benzines ronggyal nekimész, aztán ha fellazult, akkor egy erősebb kefével eltávolítod a látható részeket.

Egyes műszálakat meg ruhafestékeket károsíthat a benzin. Úgyhogy valami nem látható helyen, pl. nadrág felhajtásán belül nem árt kipróbálni.

2017. nov. 27. 19:36
 2/2 anonim ***** válasza:
petróleum egyes gumikat felpuhít és kitágít
2017. nov. 27. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!