Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Erkélyünk kövezetébe nőtt egy...

Erkélyünk kövezetébe nőtt egy kis fa. Hogyan lehet ezt eltávolítani végleg, mert félek hogy a követ szétfeszíti?

Figyelt kérdés
Többször levágtam már a törzsét. De mindig visszanő.

2016. aug. 3. 16:17
 1/4 anonim válasza:
Ki kell szedni és arébb ültetni
2016. aug. 3. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tudja kiszedni, és nem is az a célja, hogy máshová ültesse, szerintem ez a kérdésből egyértelműen kiderül.

Erkélyről van szó, hova ültesse? 20 centivel jobbra?

Reszeld le teljesen, a kövezet szintjéig. Utána, ha más nincs a közelben, adj neki valami erős vegyszert, pl. hipót, amit magába szív, és elpusztul a gyökérzete.

Alapvetően nem célom a gyilkolás, nagy kertbarát vagyok. De fákat nem az erkélyen nevelünk, és egy többször levágott törzsű fából már nem lesz szép dísznövény.

2016. aug. 3. 18:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ez egy 3. lévő erkélynek a kő mellvédje előtt két kőlemez között nőtt ki. Idővel szétfeszítheti azt.

Ezért kell kigyomlálni.

Én is fabarát vagyok amúgy..

Szóval hogy nem elég levágni mert mindig újranő, hanem gyökerét is el kell pusztítani.

Majd a helyét beburkolni, vagy szigetelni, tömíteni.

Csak nem tudom hogyan és mivel?

2016. aug. 4. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Gazdabolt, elmondod a kínodat és ajánlanak valamit, ami megöli.
2016. aug. 6. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!