Egy régi, omladozó falusi házat örököltem, el tudom bontani egyedül?
Közben megnézetem: (helyetted, mert szerintem a google neked is elérhető):
"A leggyakoribb: családi házak
Ha szabadon álló családi házunk van, amely más épülethez semmilyen módon nem kapcsolódik, illetve nem is műemlék, akkor engedély nélkül elbontható. A családi házak jelentős része ebbe a kategóriába esik, a hatósági szabályozás nem tesz felesleges adminisztratív terhet az átlagosnak mondható bontások beruházójára."
Tehát lehet hogy csak bejelentéshez kötött, de mindenképp az önkormányzatnál kell érdeklődnöd.
Azt neked kell tudni,hogy mennyire vagy képes egyedül elbontani.
Nekem födém problémám volt egyedül, tető lebont majd hívtam hívtam embert géppel,hogy lökje már meg...ez a régi fa meg agyag vagy sár vagy nem is tudom,de azért jobbnak éreztem ha inkább meglökik és nem föntről állok neki csapkodni
Ne haragudj, de ha te ezt nem tudod magadról, akkor mi, akik nem ismerünk téged, honnan tudhatnánk?
Az én férjem pl. képtelen lenne erre, de a fiamnak simán menne.
Ez pont olyan kérdés, mintha én faggatnálak, hogy szerinted én át tudom e úszni a Dunát, holott azt sem tudod, hogy tudok e úszni!
Egyébként nem az elbontás itt a probléma (tényleg meg lehet löketni) hanem utána az elszállítás, anyagilag is, de ez akkor is fennáll, ha te bontod, vagy mások.
Ezen gondolkodj!
A hulladékot csak szabályosan, minden esetben az előírásoknak megfelelő lerakóba szállíthatod és a befogadásról neked igazolást adnak.
Másképp nem csinálhatod és kalkulálj ezért kb. 500ezerFt. költséggel, még ha magad ügyködöd is a fel és lerakodást, saját teherautóval.
A sitt befogadása ugyanis sehol nem ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!