Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » 10 radiátoros gázos új fűtésre...

10 radiátoros gázos új fűtésrendszer 130m2-es házba mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

8db 17 és 20m2-es helyiségekbe való

1db fürdőszobába törölköző szárítós

1db kicsi wc-be

Kondenzációs kombi gáz kazán 24kw. kb 350.000Ft

Meg az egyéb anyagok amik kellenek, réz csövek stb stb

Meg az engedélyek.

Na meg a munkadíj.

Ez így mennyi lenne összesen???

Az engedély mennyi szokott lenni???

Köszönöm szépen a válaszokat előre is.

2017. okt. 23. 23:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Egy komplett fűtésrendszerhez, a kazánon és konvektorokon kívüli anyagok 10-12 radiátoros kb 130-140m2-es rendszer esetében, nincs összesen 700ezer vagy kb. 900 ezerFt áfával. Dehogy van...

Ezeket 555ezerFt-ért rakta össze a hidraulikus neked?

150ezret meg elkértek a földelés, termosztát bekötés, külső érzékelő stb felszereléséért? Az legalább 3-3,5x több mint amennyit egy drága szakember elkér ezért.

Atya ég, ez nagyon vicces, meg sajnálatos is egyben ha igaz.

2017. okt. 30. 23:12
 12/20 anonim ***** válasza:
Majd ne felejts el meglepődni a 2018as árakon! :)
2017. okt. 30. 23:29
 13/20 A kérdező kommentje:

A többi komment se tűnik fel. Például:

"Most csináltattuk szinte ugyanezekkel a paraméterekkel.Durvan 2 millióra számíts."

Gondolom a törmelék elhorásért is fizetsz 50 vagy 100 ezret.

Az helyett, h 10ezerért bérelnél konténert amit telepakolnál törmelékkel és elvinnék.

Az aki 150ezret fizet földelésért, természtát bekötésért, meg külső érzékelő stb. Meg 555 ezer munkadíjat hidraulikusnak, kazán és konvektor felrakás nélkül, az elég nagy bajban van.

Csak fura, h nem tűnik fel, h az átlagos árak többszörösét fizetted ki.

2017. okt. 31. 00:21
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha azt számoljuk csak amit a kérdező írt 3 milla semmiképp nem lehet.
2017. okt. 31. 06:24
 15/20 anonim ***** válasza:
Az építési törmelék konténere se egy tizes már. Kb ennyivel vagy lemaradva. :)
2017. okt. 31. 22:18
 16/20 anonim ***** válasza:
Minek erőlködsz ennyire? Téged jól átverhettek. Tipikus semmihez nem értő balek lehetsz. Látták rajtad aztán jól levettek. Nem mindenki ilyen hiszékeny. Igen nem tízezer egy konténer. De ehez a munkáhozbegy sevkell. Jössz ilyen burkolással is. Szó nem volt ilyenekről.
2017. nov. 1. 06:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Erőlködik a tököm. Én már túlvagyok rajta. Csak röhögök azokon akik a vágyaikhoz szeretnének megerősítést itt. Szívesen megnézném amikor pofán vágja őket a valóság. És jövőre sem lesz ol sóbb semmi, nyugi. Aki már most 10évvel ezelőtti árakkal kalkulál, az elveszett. De jó tákolást kívánok. Szarból is sokan építenek várat, álljon csak be a sorba ez a madár is.
2017. nov. 3. 12:49
 18/20 A kérdező kommentje:

Te be vagy torzulva?

Többen írták az árakat.

Én is leírtam 2db 1,5 és 1,6 milliós ajánlatot, arra amit kiírtam.

Ezek valós és mostani árak.

Nem tudod elfogadni, h behúztak?

Elhiszi mindenki a 3 milliót, amit kifizettél, attól nekem még 1,6 ért megcsinálják. Ismerősnek konkrétan 100m2-esbe, mindennel, engedélyekkel, pár hónapja 1 millió volt.

Ezen mi röhögni való van, Te se hazudtál a 3 millióról, más se teszi.

2017. nov. 3. 16:47
 19/20 anonim ***** válasza:

Lehet h igazad van.

Nem ismerjük egymás igényeit. A múltkor egy kandallós kérdésnél volt egy hasonlóan okos kérdező mint Te. Írtam neki hogy egy normális kandalló egy millánál kezdődik. Dehogy neki 150ezerből meglesz. Mondtam h kizárt. Aztán feketén deszkából, meg disznószarból és egy bádogbili tűztérrel kihozta a szomszéddal közösen. Igaza lett. Gondolom ha megnézed az enyé.et meg az övét, fellelsz némi különbséget.

Itt is azt mondom h valószínűleg mások az elképzeléseink egy fűtési rendszerről.

2017. nov. 3. 21:52
 20/20 A kérdező kommentje:

Eddig az a kevés konkrétum amit írtál nevetséges volt. Mármint a tipikus nem hozzértő nagyképű senki akit jól átvertek.

Ha gondolod leírhatod mi mennyibe került neked konkrétan. Abból talán látszana, h mi az a 1.5 millió plusz ami a Te igényesebbnek gondolt rendszeredben benne van.

2017. nov. 4. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!