Fürdőszobába milyen fűtés rendszereket tudtok?
Kitakarítottam az egész házból a gázt és inverteres klímával, H tarifával fog történni ezentúl a fűtés,csak sajnálok 250 ezerért venni splitet a fürdőbe is. Létezik más megoldás is?
A technika ugye évről évre rohamosan fejlődik és mivel én nem vagyok szakmabeli építőiparban így megkérdeznék naprakész embereket is. :) köszönöm
Nálunk is infrapanel van.
Ismerösömnél padlofütés van, nincs más. A folyoson és a szobákban van radiátor, igy kinyitja az ajtokat, és bemelegiti az egész lakást.
Ezt jól kifundáltad utolsó. Nem fűt?A törölköző főleg akkor fűt mikor vizes.A másik dolog,hogy nem tudod bevonni törölközővel úgy,hogy a csövek ne érintkezzenek a levegővel,mert a cső keresztmetszet több mint a fele érintkezik a levegővel és ott a függőleges oldal előremenő és visszatérő része.
Ha radiátort teszel fel légköbméter szerint, abból a törölköző cm2-re még többet takar az egyenes felület miatt és az csak egy törölköző,mert többet nem nagyon lehet rátenni,hogy száradjon is normálisan.Nálam még az idei nagy hidegben is 26°c volt a fürdőben törölközőkkel rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!